PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 20 d. 12:37

Šiaulių ir Telšių apskričių policijos komisariatus papildė 19 naujų pareigūnų

Šiauliai

Šiaulių AVPK nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Šiaulių AVPK


310514

Liepos 19-ąją Kužiuose, Švč. Mergelės Marijos gimimo bažnyčioje, vyko ypatinga – naujų pareigūnų, baigusių Lietuvos policijos mokyklą, palaiminimo ir priėmimo į Šiaulių ir Telšių apskričių policijos komisariatų kolektyvus šventė.

Į ceremoniją pasveikinti naujų kolegų atvyko policijos įstaigų vadovai, būsimieji kolegos, jaunųjų pareigūnų tėvai ir artimieji. Jaunuosius pareigūnus laimino, stiprybės ir ištvermės darbe linkėjo Šiaulių apskrities policijos kapelionas Tomas Reinys.

Kad Šiaulių ir Telšių policijos komisariatus papildys net 19 naujų pareigūnų, pasidžiaugė ir Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Nerijus Pupininkas, kuris priminė, kad pareigūno darbas yra sunkus ir reikalaujantis įveikti didžiulius iššūkius, bet žmogaus ištartas „ačiū“ atperka visus tarnybos sunkumus.

Jauniesiems pareigūnams buvo išdalintos simbolinės dovanos, tarp kurių – vienas svarbiausių jų darbo įrankių – Lietuvos Respublikos Konstitucija, su kreipiniu „Esate laukiamas ginti savo šalį, saugoti konstituciją, padėti žmonėms. Sėkmės tarnyboje“.