REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Šiaulių televizija2024 m. Gegužės 17 d. 17:02

Šiauliečių ir miesto svečių laukia aktyvi vasara

Šiauliai

Stop kadras

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


301567

Šiaulių turizmo informacijos centras (Šiaulių TIC) dalinasi turistinėmis šio sezono naujienomis. Šiauliuose atsirado dar daugiau vietų bei veiklų, dovanojančių miestiečiams bei turistams netikėtas patirtis ir nepamirštamas akimirkas.

Nors kalendorinės vasaros dar teks sulaukti, tačiau oras už lango ir renginių gausa mums vis labiau primena apie artėjančią vasarą. Šiaulių turizmo informacijos centras džiaugiasi galėdami pasidalinti turistinėmis šio sezono naujienomis.

„Mieste turime labai daug objektų, kurie susiję su gyvūnais. Populiarios ekskursijos tos, kurios jau ir praėjusiais metais vyko. Tačiau žmonių tikrai daug. Žinoma, turime ir naujų ekskursijų, kurias yra paruošę nauji gidai, ką tik gavę pažymėjimus. Čia galime minėti ekskursijas „Apie Šiaulius ir Žemaitiją“, „Pažįstant mikrorajonus“, „Aš esu kalniukas“, ekskursija-žygis „Atrask Šiauliuose Taškentą, Kaukazą ir kitus geografinius objektus“, – dalijasi Rūta Stankuvienė, Šiaulių TIC direktorė.

Šiaulių miesto gyventojai ir svečiai gali nemokamai išbandyti išskirtinę vietą Šiauliuose – Baltų kultūros pažinimo centrą. „Visi yra laukiami mūsų inovatyviame Baltų kultūros pažinimo centre „Baltų kelias“, kuriame yra ir ekspozicija, ir naujos edukacijos“, – teigia R. Stankuvienė.

Šiaulių TIC kviečia keliauti renkantis ir kitus turistinius bei kultūrinius maršrutus.

Daugiau apie veiklas Šiauliuose sužinosite „Šiaulių televizijos“ vaizdo reportaže:



REDAKCIJA REKOMENDUOJA