REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2024 m. Birželio 28 d. 08:10

Šiauliai atgyja: superparduotuvė „Rada“ atveria duris

Šiauliai

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius


306590

Penktadienį, birželio 28 d., Šiauliuose atsidaro plataus prekių asortimento parduotuvė „Rada Šiauliai“. Apsipirkimą didžiuosiuose prekybos centruose atstojančioje parduotuvėje šiauliečiai galės įsigyti itin platų spektrą originalių prekių už prieinamą kainą. Parduotuvės įkūrėjas juokauja, kad žmonės supras, jog, norint įsigyti trokštamų pirkinių, akcijų ir nuolaidų laukti nebūtina.

Erdvi, 400 kv. m ploto, parduotuvė duris atveria pačiame miesto centre, adresu Tilžės g. 122 (priešais PC „Saulės miestas“). Uostamiesčio gyventojai per metus jau spėjo pamilti parduotuvę „Rada“, tokio paties rezultato tikimasi sulaukti ir Šiauliuose. Parduotuvė atliepia žmonių poreikį įsigyti originalių, kartais net vienetinių daiktų už patrauklią kainą.

„Per metus klaipėdiečiai pamilo šią parduotuvę. Uostamiestyje juokaujama, kad tai parduotuvė, kurią pirkėjai linkę laikyti paslaptyje. Mūsų asortimente – labai platus spektras. Čia močiutės anūkams randa dovanų, mados tendencijas sekantys žmonės – originalių rūbų, o antikvaro gerbėjai – sendaikčių ar vienetinių interjero detalių. Tai buvo pirmoji tokio tipo parduotuvė Klaipėdoje, o dabar ir Šiauliuose“, – atskleidžia parduotuvės „Rada“ įkūrėjas.

Lietuvoje tokio tipo kokybiškų prekių parduotuvės – vis dar naujiena. „Rada“ lentynose šiauliečiai ras viską, ko gali prireikti namams, pomėgiams ar net garderobui atnaujinti. Nuo mažiausių smulkmenų iki didesnių originalių prekių. Parduotuvės asortimente – prekės interjerui, sodui, sportui, taip pat drabužiai, aksesuarai, žaislai ir kiti naudingi daiktai, tokie kaip darbo įrankiai.

Atskiras dėmesys čia skiriamas sendaikčiams. „Rada Šiauliai“ nuo šiol oficialiai tampa didžiausia sendaikčių parduotuve regione. Vintažo gerbėjai čia galės rasti vienetinių daiktų, sendaikčių ir netgi kolekcinių prekių, kurios bus reguliariai – du kartus per savaitę – atnaujinamos.

„Sendaikčių mėgėjai tikrai turėtų pamilti šią parduotuvę, nes Šiauliuose nieko panašaus nėra. Vieni mėgsta išskirtinius daiktus kolekcionuoti, kiti – perparduoti, tretiems apsilankymai sendaikčių parduotuvėse yra pomėgis“, – sako parduotuvės įkūrėjas.

Parduotuvėje galima įsigyti tiek naujų, tiek ir savo istorijas menančių naudotų puikios kokybės daiktų. Tiesa, pigių kiniškų prekių ar dėvėtų drabužių parduotuvių „Rada“ neprimena nė iš tolo. Verslo įkūrėjų siekis – kad pirkėjai, apsilankę naujoje parduotuvėje, išsineštų malonią patirtį. Būtent dėl to didelis dėmesys skiriamas pačios parduotuvės interjerui, apšvietimui, erdvės suplanavimui ir kitoms svarbioms detalėms.

Akcijomis ir nuolaidomis pirkėjų vilioti nebūtina, įsitikinęs parduotuvės įkūrėjas. Esą svarbu, kad žmonės žinotų, jog „Rada“ parduotuvėje jie visada įsigis prekių pigiau nei bet kur kitur, todėl laukti specialių nukainavimų nebūtina.

Iš šios parduotuvės išeiti tuščiomis neįmanoma. Tai moderni ir šiuolaikiška pigių prekių parduotuvė, iš esmės keičianti žmonių požiūrį į kokybę ir tvarumą.

„Rada Šiauliai“ pirkėjų lauks šiuo darbo laiku:

Pirmadieniais–penktadieniais 9–18 val.

Šeštadieniais 9–15 val.

Reklama



REDAKCIJA REKOMENDUOJA