PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kultūra2024 m. Rugsėjo 30 d. 14:55

Senjorų vakaronė Jančiūnuose

Šalčininkai

Šalčininkų rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Šalčininkų rajono savivaldybė


321250

Senjorų gyvenimas dažnai nėra lengvas – tenka susitvarkyti su pablogėjusia sveikata, nerimauti dėl augančių sąskaitų, o kartais, deja, iškęsti vienatvę. Labai reikalingos dienos, kurios leistų atitrūkti nuo kasdienio gyvenimo rūpesčių. Geros pramogos, dainavimas, puiki draugija ir daugybė pokalbių – visa tai vakaronėje senjorams, kuri vyko šeštadienį, rugsėjo 28 d. Jančiūnų laisvalaikio salėje. Tokiu būdu buvo paminėta Senjorų diena, minima spalio 1 d.

– Susitikimas šią dieną ir šioje salėje jau tapo gera mūsų seniūnijos tradicija. Tai proga susitikti ir kartu pabūti, o taip pat padėkoti vyresnio amžiaus žmonėms už jų nuveiktus ar atliekamus darbus mūsų bendruomenės vystymuisi. Džiaugiuosi, kad daugelis iš jūsų ir išėję į pensiją yra aktyvūs, puoselėjate savo kiemus, auginate anūkus, dalyvaujate seniūnijos organizuojamuose renginiuose. Labai dėkoju už tai, o šiandien linkiu smagiai praleisti laiką, – sakė Butrimonių seniūnijos seniūnė Vanda Belska.

Į senjorų vakaronę atvykęs Šalčininkų rajono vicemeras Valdemar Sliževski, pabrėžė, kad senjorai dėl savo didelės profesinės ir gyvenimiškos patirties vaidina labai svarbų vaidmenį visuomenėje.

– Esate stiprus Šalčininkų krašto bendruomenės pamatas. Per daugelį metų jį sukūrėte ir pastatėte jūs. Už tai nusipelnėte didelės pagarbos. Džiaugiuosi, kad šiandien galime iškilmingai susitikti tokiame gausiame būryje. Tokie susitikimai be galo motyvuoja – darbui, veiklai, bendravimui. Šalčininkų rajono mero Zdzislavo Palevičiaus vardu, linkiu Jums ilgų metų, geros sveikatos, kuri leis gyventi aktyviai ir įgyvendinti puikias iniciatyvas. Tegul kiekviena diena atneša Jums daug džiaugsmo ir šypsenos veide, įrodydama, kad gyvenimo ruduo yra gražus! Linkiu stiprios sveikatos, meilės ir pagarbos. Tegul laimė Jūsų neapleidžia. Ačiū, kad esate, – sakė vicemeras Valdemar Sliževski.