PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Gegužės 21 d. 13:20

Sėlių aikštėje šurmuliavo šventė „Vaikystės kiemas“

Zarasai

Zarasų r. savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Zarasų r. savivaldybė


301872

Gegužės 17 dieną Zarasų Sėlių aikštėje šurmuliavo nuo vaikų juoko ir džiaugsmo šūksnių – čia vyko renginys „Vaikystės kiemas“, skirtas Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti. Renginį organizavo Zarasų kultūros centras kartu su renginio partneriais ir bendraminčiais.

Mažieji Zarasų rajono gyventojai turėjo progą pasimėgauti įvairiomis pramogomis ir edukaciniais užsiėmimais. Aikštėje buvo įrengtos įvairios žaidimų zonos: „Maxi lego“ kaladėlės, batutai, interaktyvios realybės akiniai, piešimas ant veidukų ir kt. Vaikus linksmino animatoriai, o norintys galėjo dalyvauti kūrybiniuose užsiėmimuose, spalvinti kreidelėmis ar išbandyti savo jėgas muilo burbulų pūtimo rungtyje.

Vyresniems vaikams ir paaugliams buvo siūlomi edukaciniai užsiėmimai: Robotikos akademijos edukacija, Zarasų valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos pristatymas, Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos edukacinė programa „Vaikų linkėjimai“. Renginio metu taip pat vyko kūdikių lenktynės, mažųjų varžybos su dviratukais, paspirtukais ir riedučiais, o Zarasų policijos komisariatas ir Priešgaisrinės gelbėjimo tarnyba supažindino vaikus su savo profesijomis.


Foto galerija: