PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Gegužės 24 d. 13:28

Šiauliečių grupė „Kalba Kalnai“ pristato vasarišką dainą „Mėlyna saulala“

Šiauliai

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.lt


302151

Ar prisimenate tuos vakarus, kai basomis bėgdavote per minkštą žolę, jausdami jos vėsų prisilietimą, kai dienos buvo pilnos laisvės, o kiekvienas žingsnis atnešdavo naujų nuotykių ir džiaugsmo? Ar prisimenate miško takelius, išklotus minkštomis samanomis, kuriose likdavo trumpalaikiai jūsų pėdsakai? Galbūt prisimenate saulės įkaitintą smėlį, švelniai glostantį kojas, kai bėgote pajūrio kopomis. Bangų mūša, tolumoje aidinti melodija, ir smėlio šnarėjimas po kojomis sukūrė nepamirštamą saulėtą simfoniją, visam laikui įsirėžusią į atmintį.

Apie tai yra grupės „Kalba Kalnai“ kūrinys „MĖLYNA SAULALA“. Tai vasariška ir saulėta daina, kviečianti džiaugtis gyvenimu, tyrumu ir gamtos grožiu. Nuo pajūrio iki miško gilumos. Nuo miesto gatvių iki ramiausių ežero pakrančių.

Šis kūrinys sukurtas tam, kad bent į vieno klausytojo širdį atneštų šviesos, džiaugsmo ir šiltų emocijų, o mintis perkeltų į vasaros peizažus: žalius miškus, švelnias samanų paklotas ir saulės nutviekstus smėlio paplūdimius.

Tegul daina sukelia šypseną, o jos žodžiai primena pirmąją meilę ir artumą. Ją skyrėme prieš šiek tiek daugiau nei du mėnesius gimusianm sūnui – Adomui. Mylėk Gyvenimą taip, kaip Mes Mylim Tave!

Labai norėtume, kad „MĖLYNA SAULALA“ taptų ir emociniu prisiminimu, išliekančiu su jumis po to, kai vasara pasibaigs. Tegul tai būna saulėta diena, kuri primena apie gražiausias gyvenimo akimirkas, kai to labiausiai reikia!

Daina ką tik pristatyta „Power Hit Radio“ eteryje ir jau pasiekiama visose platformose („Youtube“; „Spotify“ ir kt.).

Kalba Kalnai - Mėlyna Saulala: