PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Liepos 17 d. 16:48

Savivaldybės vadovai pasveikino šių metų Jonavos šimtukininkus

Jonava

A. Reipos nuotr.

Etaplius.LTŠaltinis: Jonavos rajono savivaldybė


310029

Jonavos rajono savivaldybės vadovai pasveikino rajono mokinius, surinkusius 100 balų per valstybinius brandos egzaminus. Savivaldybėje taip pat pagerbti abiturientų mokytojai ir tėveliai.

Šiemet Jonavoje egzaminus laikė beveik 300 abiturientų – abiejų gimnazijų mokiniai bendrai surinko 12 šimtukų.

Jonavos rajonui tai yra labai geri rezultatai – sveikiname ir didžiuojamės jumis visais, – abiturientams dėkojo rajono meras Mindaugas Sinkevičius. – Ateityje drąsiai rinkitės studijas ir profesijas, nebijokite savo svajonių ir niekada nepamirškite savo krašto“.

Jonavos Jeronimo Ralio gimnazijos mokinys Lukas Zujevas šiemet yra vienintelis rajone, gavęs daugiau nei vieną šimtuką – jaunuolis aukščiausiais balais įvertintas matematikos, informacinių technologijų ir rusų kalbos egzaminuose.

J. Ralio gimnazijos atstovai Miglė Kisieliūtė ir Šarūnas Sinkevičius gavo šimtukus matematikos egzamine, Evelina Miliauskaitė – lietuvių kalbos ir literatūros, Adrijus Muleronka – anglų kalbos egzaminuose.

Jonavos Senamiesčio gimnazijos mokinės Saulė Rimdeikaitė ir Viktorija Kolendo aukščiausiais balais įvertintos anglų kalbos egzamine, Ineta Metlova – rusų kalbos egzamine, Kotryna Tatarūnaitė ir Deividas Kristauskas – lietuvių kalbos ir literatūros egzamine.

Jonavos rajono meras už kiekvieną gautą šimtuką jaunuoliams įteikė 200 eurų vertės pinigines premijas ir padėkos raštus.