PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Rugpjūčio 5 d. 07:56

Šalčininkuose į stulpą atsitrenkė policijos pareigūno automobilis, bet jis sako nevairavęs (papildyta)

Šalčininkai

A. Rutkausko nuotr.

BNSŠaltinis: BNS


312683

Šalčininkuose nuo kelio nuvažiavo ir į stulpą atsitrenkė policijos pareigūnui priklausantis automobilis – įvykio vietoje pasirodęs transporto priemonės savininkas buvo neblaivus, tačiau tvirtina nevairavęs, pirmadienį pranešė Policijos departamentas.

Anot jo, avarija įvykio sekmadienį pavakare Šv. Jono Pauliaus II gatvėje.

Automobiliui „Mercedes Benz CLK500“ atsitrenkus į stulpą, žmonės nesužaloti, tačiau kas vairavo transporto priemonę, išlieka neaišku.

Į įvykio vietą atvykusiems policijos pareigūnams 1990 metais gimęs vyras pareiškė, kad tai jis vairavo automobilį. Jam fiksuotas 1,89 promilės girtumas.

Tačiau po kurio laiko į avarijos vietą atvyko ir 1987 metais gimęs automobilio savininkas, Vilniaus apskrities policijos pareigūnas. Vyras buvo ne tarnybos metu, neuniformuotas, jam taip pat nustatytas 1,49 promilės girtumas.

Kas vairavo automobilį, nustatinėjama. Pradėta administracinė teisena.

Kaip BNS nurodė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja, vairuotojas dar nenustatytas. Vykdant administracinį tyrimą, automobilis išvežtas į saugojimo aikštelę.

„Kas vairavo, kol kas nėra nustatyta. Pagal pirminę informaciją, buvo net keli asmenys prie automobilio. Ir vienas, ir kitas minėjo, kad jis vairavo. Tada pasirodė dar vienas žmogus, kuris pasisakė vairavęs transporto priemonę“, – teigė J. Samorokovskaja.

Policijos departamento atstovo Ramūno Matonio žiniomis, pareigūnas, kuriam priklauso automobilis, dirba Vilniaus miesto policijoje.