PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugsėjo 12 d. 15:01

Šalčininkų policijos komisariatui laikinai vadovaus V. Travkinas

Šalčininkai

Šalčininkų r. savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Šalčininkų r. savivaldybė


318239

Šiandien Šalčininkų rajono meras Zdzislav Palevič susitiko su laikinai vadovauti Šalčininkų policijos komisariatui paskirtu Vladislavu Travkinu, jį pristatė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Renaldas Žekonis. Susitikime dalyvavo vicemeras Josifas Rybakas.

Pristatydamas naują Šalčininkų policijos komisariato vadovą Renaldas Žekonis akcentavo, jog komisariatas turi turėti vadovą, o Vladislavas Travkinas, pradėjęs policininko darbą nuo eilinio inspektoriaus, pastaruoju metu vadovavo Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iajam skyriui.

Pokalbio metu aptarta Šalčininkų rajono specifika, abipusiai – policijos ir savivaldos – lūkesčiai, galimas savivaldos indėlis pritraukiant specialistus, pagalba policijos komisariatui darbui reikalingomis priemonėmis ir panašiai.

„Mano noras - dirbti bendrą darbą. Žinoma, ir bendradarbiauti, bet svarbiausia, kad kiekvienas savo vietoje dirbtume savo darbą, kartu siektume rezultatų ir efekto. Ir jūs, ir mes, puikiai suprantame, jog dirbame žmonėms. Žmonės būna įvairūs, o saugumo užtikrinimas turi būti pirmoje vietoje“, - kalbėjo Šalčininkų rajono meras, kviesdamas pareigūnus palaikyti konstruktyvų dialogą su savivaldybe.

Meras taip pat kreipėsi į naują komisariato vadovą su prašymu susitikti ir palaikyti glaudžius ryšius su rajono seniūnais ir švietimo įstaigomis, o taip pat dalyvauti savivaldybėje organizuojamuose seniūnų, įmonių ir įstaigų vadovų darbiniuose susitikimuose.