PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Birželio 17 d. 09:48

Šakių džiudžitso ir kobudo sporto klubas „Ošimas“ atšventė 30-ties metų jubiliejų

Šakiai

Šakių rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Šakių rajono savivaldybė


305051

Penktadienį Šakių Džiudžitso ir Kobudo sporto klubas „Ošimas“ džiaugėsi švęsdamas jubiliejų. Šia ypatinga proga į šventę susirinko ne tik klubo nariai, bet ir garbūs svečiai.

Tarp jų buvo Lietuvos Džiudžitso ir Kobudo federacijos prezidentas Olegas Sitnikovas, Šakių savivaldybės meras Raimondas Januševičius, kurie ne tik sveikino klubą su jubiliejine sukaktimi, bet ir įteikė padėką sporto klubo prezidentui Vytautui Smirnovui už trisdešimt metų produktyvios ir sėkmingos veiklos.

Renginyje taip pat dalyvavo Graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas, Mišrių kovų federacijos prezidentas Mindaugas Smirnovas, dziudo mokytoja Neringa Žebrauskienė, Šakių bendruomenės pareigūnė Aušra Mockevičiūtė ir kiti svečiai.

Meras Raimondas Januševičius savo sveikinimo kalboje džiaugėsi, kad klubo veikla per šiuos metus neapsiribojo tik sporto treniruotėmis, o klubo vykdomos jaunimo programos skatino savanorystę, savitarpio pagalbą, stiprino ir palaikė tiek fiziškai, tiek dvasiškai.

Šventės metu svečiai turėjo galimybę stebėti sporto klubo „Ošimas“ vaikų ir jaunių parodomąsias programas, kurios pademonstravo jaunųjų sportininkų įgūdžius ir pasiekimus. Buvo pristatyta jubiliejinė sporto klubo veiklos ataskaita, kurioje apžvelgti svarbiausi momentai ir laimėjimai per pastaruosius trisdešimt metų.

Renginio metu klubo prezidentas Vytautas Smirnovas išreiškė dėkingumą sportininkams, rėmėjams ir ilgamečiams partneriams bei įteikė padėkas ir atminimo dovanas už indėlį į klubo veiklą ir sėkmę.

Renginys buvo ne tik šventė, bet ir puiki proga prisiminti klubo istoriją, įvertinti pasiekimus ir su entuziazmu žvelgti į ateitį. Neabejojama, kad sporto klubas „Ošimas“ ir toliau sieks ugdyti stiprius, atsakingus ir bendruomeniškus jaunus žmones.