PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Rugsėjo 11 d. 15:35

Rusai negali jiems atleisti, kad pasmerkė karą: norima atimti vaikus iš A. Pugačiovos ir M. Galkino

Pasaulis

Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova / Instagram

EtapliusŠaltinis: ALFA.LT


318019

Kriminalinį Kremliaus režimą pasmerkusios Rusijos įžymybės Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova šalyje agresorėje negyvena jau daugiau nei dvejus metus.

Iš pradžių jie išvyko į Izraelį, o paskui pasirodė informacija, kad A. Pugačiova ir jos vaikai dabar gyvena Latvijoje, rašo „Unian“.

Dėl dažno žvaigždžių šeimos persikraustymo rusai rimtai nusprendė iš jų atimti vaikus.

Kaip pranešė Rusijos žiniasklaida, remdamasi judėjimo „Rusijos veteranai“ vadovo Ildaro Reziapovo žodžiais, vaikai neturi normalaus gyvenimo.

„Rusijos veteranai“ yra rimtai susirūpinę dėl svetimų žmonių vaikų problemų.

Anot judėjimo vadovo I. Reziapovo, primadonos atžalos neturi normalaus gyvenimo – jos priverstos nuolat prisitaikyti prie naujų sąlygų karštose ir nelabai karštose šalyse, ištverti reguliarų baseino valymą ir kentėti dėl nuotraukų trynimo iš savo telefonų“, – kanalas „Mash“ cituoja propagandistus.

Be to, neadekvatūs visuomenininkai pabrėžė, kad vaikai turėtų būti paimti iš A. Pugačiovos ir M. Galkino nedelsiant, kai tik jie pasirodys Rusijos teritorijoje.

„Todėl visuomenininkai prašo, atvykus žvaigždžių porai, atskirti atžalas nuo mamos ir tėčio ir perkelti į rusišką mokyklą, kur valgytų picą valgykloje ir ruoštųsi matematikos egzaminui rusų kalba“, – teigia propagandistai.