PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugsėjo 2 d. 15:40

Rugsėjo 1-osios pokštas atkreipė žmonių dėmesį: mokytojai už gėles gali atgauti pinigus?

Lietuva

Rugsėjo 1-oji / Sekundė

Goda KirkilaitėŠaltinis: ALFA.LT


316606

Kiekvienam mokytojui po rugsėjo 1-osios iškyla klausimas, ką daryti su glėbiais gėlių puokščių, kurias mokslo metų pradžios proga dovanoja mokiniai. Viena gėlių parduotuvė „Gėlių kampelis“ pasiūlė idėją – grąžinti gautas gėles už pusę kainos. Nors idėja pasiūlyta juokais, socialiniuose tinkluose sulaukė susidomėjimo.

Tokia idėja patraukė vartotojų dėmesį.

Į kelių minučių vaizdo įrašą sureagavo ir komunikacijos specialistė, buvusi LTG grupės korporatyvinių reikalų direktorė Agnė Belickaitė:

„Žinojot, kad mokytojai po Rugsėjo 1-osios gali į kai kurias gėlių parduotuves atnešti gautas gėles ir atgauti 50 proc jų vertės pinigais? Šiandien pirmąkart pamačiau tokią reklamą. Labai visapusiškai geras sprendimas!

Ypač geras pasirodė pamačius, kad ant avarinių paliktų automobilių grandinė prie Konarskio gėlių turgaus šįvakar nutįso vos ne iki Forum Cinemas.

ŽIEDINĖ ekonomika tiesiogine to žodžio prasme“, – socialiniame tinkle „Threads“ juokavo moteris.

Nors idėja kam nors gali nuskambėti viliojančiai, panašu, kad joks pedagogas ja pasinaudoti negalės. Parduotuvės „Gėlių kampelis“ atstovė portalui patvirtino, kad vaizdo įrašas nufilmuotas juoko forma.

„Žinokit, čia yra juokas. Tokio dalyko tikrai nėra. Labiau kontekstas buvo tas, kad iš tikrųjų labai daug gėlių yra dovanojama per tokias šventes, kaip mokytojų diena, rugsėjo 1-oji. Galbūt būtų tikslinga nuo klasės dovanoti vieną puokštę, o ne glėbiais gėles nešti.

Mes iš tikrųjų tikrai ne vieną kartą esame matę ir per žinias, kad po rugsėjo 1-osios pilnos šiukšliadežės puokščių. Kai kurie mokytojai galbūt ir nesineša puokščių namo. Iš tikrųjų nebuvo jokios žinutės ir tikrai mes nepriimam gėlių atgal, bet tiesiog toks juokas ir tiek“, – aiškino parduotuvės atstovė.