PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2024 m. Rugpjūčio 27 d. 10:39

Rokiškyje pradėti tvarkyti įdubę šuliniai

Rokiškis

R.Keliuotytės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Rokiškio r. savivaldybė


315574

Rokiškio rajono savivaldybės priežiūroje esančiose miesto gatvėse numatyta sutvarkyti 28 įdubusius vandentiekio šulinius.

Kaip sako miesto seniūnas Arūnas Krasauskas, darbai, prasidėję nuo paties miesto centro – Nepriklausomybės aikštės, keliasi į Vilniaus, Topolių, Jaunystės ir kitas gatves. „Darbus savivaldybės užsakymu atlieka AB „Kelių priežiūra“, o medžiagomis aprūpina UAB „Rokiškio vandenys“. Vieno šulinio sutvarkymo darbai be medžiagų kainuoja apie 200 eurų“, – pakomentavo A. Krasauskas.

Bendrovės „Kelių priežiūra“ prižiūrimose Rokiškio miesto gatvėse taip pat planuojama per rugsėjį sutvarkyti keletą įdubusių šulinių Juodupės, Respublikos, Panevėžio gatvėse. „Dalį šulinių Respublikos ir Panevėžio gatvėse tvarkysime kartu su gatvių asfaltavimo darbais. Kaip jau buvo skelbta, Respublikos g. nuo prekybos centro LIDL iki prekybos centro MAXIMA planuojame atnaujinti asfalto dangą“, – informavo AB „Kelių priežiūra“ Rytų regiono Rokiškio kelių tarnybos vadovas Laimis Magyla.

Rokiškio miesto seniūnas A. Krasauskas pasidžiaugė, kad šiemet savivaldybei priklausančiose gatvėse sutvarkyta ir nemažai išdaužų. „Jas tvarkėme pavasarį, bet dar liko Pramonės gatvėje, derinomės prie ten vykdomų darbų, bet dabar galėsime ir ten sutvarkyti“, – sako A. Krasauskas.

Kaip informavo savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vyresnioji specialistė Skaidrė Žalienė, šiemet visame rajone savivaldybės prižiūrimuose keliuose sutvarkyta 2850 kv.m. išdaužų, darbų vertė – 118 628 eurai su PVM.