PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Rugsėjo 4 d. 16:57

Rietave – sportiškos vasaros palydėtuvės

Rietavas

Etaplius.ltŠaltinis: Rietavo savivaldybės inf.


317027

Rugpjūčio 31 d. Rietavo Lauryno Ivinskio gimnazijos sporto aikštyne vyko vasaros baigiamoji sporto šventė „Palydint vasarą 2024“. Renginio metu buvo galima išbandyti šaškių, šachmatų, mišraus tinklinio, smiginio, rankų lenkimo, futbolo 5x5, smūginio (angl. spikeball), komandinės petankės rungtis, vyko baudų ir tritaškių metimo konkursai, „Krokodilo“ ir „Minuso“ žaidimai. Mažieji šventės dalyviai galėjo aktyviai leisti laiką ant pripučiamo batuto.

Mišraus tinklinio turnyre savo jėgas išbandė 12 komandų. 3 vietą iškovojo Vitalijus Zinkus ir Neringa Zaveckaitė, 2 vietą – Paulius Jacyna ir Gintarė Šakytė, 1 vietą – Andrius Mikalauskas ir Vilma Gečienė.

Futbolo 5x5 turnyre 3 vietą laimėjo komanda „N. D.“ (Marius Lygnugaris, Lukas Lygnugaris, Mantas Mikalauskas, Kęstas Riškus, Mindaugas Šedvilas, Dovas Šedvilas, Arminas Žąsytis), 2 vietą – komanda „Kiemo Šaika“ (Arvydas Dapkus, Egidijus Kinčius, Vytautas Žukauskas, Marius Mikaločius, Mindaugas Zaveckas, Antanas Genčas, Gedvydas Mišeikis), 1 vietą – komanda „Žadvainai“ (Arnoldas Švarcas, Andrius Lūža, Egidijus Stonkus, Gražvydas Norvaišas, Gvidas Norvaišas, Julius Pužauskas, Viltė Švarcaitė).

Smūginio (angl. spikeball) turnyre varžėsi šešios komandos. 3 vieta atiteko Gyčiui Vaičekauskui ir Neilui Geniui, 2 vieta – Mindaugui Zaveckui ir Linai Samoškaitei, 1 vieta – Andriui Motužiui ir Karoliui Mockui.

Komandinės petankės rungtyje varžėsi penkios komandos. 3 vietą laimėjo komanda „Žemaičių Kalvarija“, 2 vietą – komanda „Bobas +“, 1 vietą – komanda „Kopa“.

Šaškių ir šachmatų turnyruose dėl prizinių vietų rungėsi tik vyrai. Šaškių rungties nugalėtojai: 3 vieta – Zenonas Gedminas, 2 vieta – Romualdas Kubilius, 1 vieta – Jonas Indzelis. Šachmatų rungties nugalėtojai: 3 vieta – Jonas Indzelis, 2 vieta – Juozas Norkevičius, 1 vieta – Zenonas Gedminas.

Vyrų ir moterų smiginio turnyruose geriausiai sekėsi šiems dalyviams: 3 vieta – Virginija Judeikienė ir Egidijus Kinčius, 2 vieta – Aistė Slušnytė ir Rokas Rapolavičius, 1 vieta – Diana Dirmontienė ir Juozas Norkevičius.

Rankų lenkimo rungtyje (su kaire ranka) 3 vietą užėmė Lina Samoškaitė ir Vytautas Lygnugaris, 2 vietą – Virginija Judeikienė ir Giedrius Jokubauskas, 1 vietą – Diana Dirmontienė ir Gražvydas Norvaišas. Su dešine ranka: 3 vietą – Lina Samoškaitė ir Vytautas Lygnugaris, 2 vietą – Virginija Judeikienė ir Gražvydas Norvaišas, 1 vietą – Diana Dirmontienė ir Giedrius Jokubauskas.

Tritaškių metimų konkurse 3 vietą pelnė Karolina Rupšytė ir Mindaugas Jokšas, 2 vietą – Aistė Slušnytė ir Artiom Jermakov, 1 vietą – Neda Jaraitė-Jaruševičiūtė ir Gytis Vaičekauskas.

Baudų metimo konkurse 3 vietą iškovojo Neringa Zaveckaitė ir Artiom Jermakov, 2 vietą – Neda Jaraitė-Jaruševičiūtė ir Laimonas Momkauskas, 1 vietą – Aistė Slušnytė ir Gytis Vaičekauskas.

Žaidime „Krokodilas“ 3 vietą laimėjo Neringa Zaveckaitė ir Julius Pužauskas, 2 vietą – Diana Dirmontienė ir Gytis Vaičekauskas, 1 vietą – Lina Samoškaitė ir Artiom Jermakov.

Žaidime „Minusas“ 3 vietą pelnė Mindaugas Jokšas, 2 vietą – Neilas Genys, 1 vietą – Artiom Jermakov.

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti Rietavo savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus įsteigtais prizais.


Foto galerija: