REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Gegužės 28 d. 14:28

Radviliškio rajono jaunimui – didesnės galimybės įsidarbinti

Radviliškis

EtapliusŠaltinis: Radviliškio rajono savivaldybė


302629

Šią vasarą Radviliškio rajono jaunimui bus lengviau įsidarbinti, nes gegužės 23 d. Savivaldybės taryba padidino kompensaciją darbdaviams, kurie įdarbins 14–19 metų jaunuolius. Savivaldybės biudžeto lėšomis kompensuojamoji dalis darbdaviams, dalyvaujantiems Jaunimo vasaros užimtumo ir integracijos į darbo rinką programoje, padidinta nuo 300 iki 500 eurų.

„Džiaugiuosi, kad Savivaldybės taryba pritarė Jaunimo vasaros užimtumo ir integracijos į darbo rinką programos pakeitimams. Tikimės, kad šie pakeitimai suteiks didesnių galimybių mūsų rajono jaunimui integruotis į darbo rinką, įgyti patirties ir įvairių darbo įgūdžių. Galbūt tai padės jaunuoliams pasirinkti ir savo profesiją“, – po posėdžio sakė meras Kazimieras Račkauskis.

Kam skirta programa?

Jaunimo vasaros užimtumo ir integracijos į darbo rinką programa skirta Radviliškio rajono savivaldybės jaunimui nuo 14 iki 19 m., deklaravusiam savo gyvenamąją vietą Radviliškio rajono savivaldybės teritorijoje ir besimokančiam bendrojo ugdymo mokyklose. Programa vykdoma einamųjų metų liepos–rugpjūčio mėnesiais, ne ugdymo proceso metu. Šią vasarą darbdaviui už 14–19 metų jaunuolį, įdarbintą visu etatu, per mėnesį bus skiriama 500 eurų kompensacija.

Kaip dalyvauti programoje?

Jaunuoliai, susiradę būsimą darbdavį ar darbdaviai susiradę jauną žmogų, tarpusavyje susiderina dalyvavimą programoje. Darbdavys turi registruotis el. paštu informacija@radviliskis.lt pateikdamas užpildytą, pasirašytą ir nuskenuotą (nufotografuotą) registracijos formą (.docx formatas).

Registracijos formas galima teikti iki 2024 m. birželio 12 d.

Darbdaviai, norėdami, kad jų darbo pasiūlymai jaunimui pagal šią Programą būtų matomi interneto svetainėje www.radviliskis.lt, gali registruotis el. paštu informacija@radviliskis.lt pateikdami užpildytą nustatytą formą (.docx formatas).

Daugiau informacijos apie programą rasite čia. Taip pat informaciją teikia Rimvydas Aleknavičius, Radviliškio rajono savivaldybės administracijos vyriausiasis specialistas (jaunimo reikalų koordinatorius), tel. +370 620 33 786 arba el. paštu rimvydas.aleknavicius@radviliskis.lt .

Radviliškio rajono savivaldybės administracijos informacija

Remiamas turinys



REDAKCIJA REKOMENDUOJA