PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Birželio 27 d. 11:27

Profesinio rengimo centre absolventams įteikti diplomai

Vilkaviškis

Vilkaviškio rajono savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Vilkaviškio rajono savivaldybė


306738

Ši diena daliai Marijampolės profesinio rengimo centro (MPRC) Vilkaviškio skyriaus mokinių buvo kupina džiugių potyrių – sėkmingai mokslus baigusiems absolventams įteikti tai patvirtinantys diplomai.

Ceremonijoje profesinio mokymo diplomai įteikti apdailininko, technikos priežiūros verslo darbuotojo, siuvėjo, ekspeditoriaus profesinio mokymo programas sėkmingai baigusiems mokiniams. Iš viso šiais metais MPRC Vilkaviškio skyrių baigia 130 mokinių.

Į diplomų įteikimo šventę pasidžiaugti įveiktu mokinių gyvenimo etapu susirinko garbingi svečiai, mokytojai, artimieji.

Sveikinimo žodžius tarė, sėkmės linkėjo šventėje dalyvavę svečiai – Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka, Seimo narys Algirdas Butkevičius. Mokinių pasiekimais taip pat džiaugėsi Užimtumo tarnybos prie Lietuvos Respublikos SADM Vilkaviškio skyriaus vedėja Reda Besasparienė, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Vilkaviškio atstovybės vadovas Aloyzas Beržanskis.

Daug gražių žodžių ir palinkėjimų absolventai išgirdo iš jiems diplomus įteikusių MPRC direktoriaus Gražvydo Juodišiaus bei Vilkaviškio skyriaus vedėjo Gražvydo Šliauterio. Gražiai su savo mokiniais atsisveikino ir juos ugdę bei profesijos paslapčių mokę pedagogai.

Sveikindamas studijas baigiančius jaunuolius Savivaldybės meras A.Neiberka linkėjo sėkmės profesinėje veikloje ir džiaugėsi, kad į rajono darbo rinką įsilies daug jaunųjų specialistų.

„Visiems absolventams linkiu sėkmingo tolesnio kelio, drąsiai žvelkite į priekį ir pildykite savo svajones! Ši diplomų įteikimo ceremonija yra svarbus ir įsimintinas įvykis, kuris žymi ne tik mokyklos baigimą, bet ir perėjimą į naują gyvenimo etapą. Tai yra laikas, kai jūs su pasididžiavimu galite pažvelgti į savo pasiekimus ir su optimizmu bei ryžtu žengti į ateitį, kurioje laukia nauji iššūkiai ir galimybės“, – sveikindamas absolventus kalbėjo A. Neiberka.

Šventę savo šokiais papuošė šokio mokyklos „Šokantys bateliai“ (vadovė V. Jakubauskė) jaunosios šokėjos.

Sveikiname visus absolventus su šiuo svarbiu pasiekimu! Tegul Jūsų profesinis kelias būna įkvepiantis ir pilnas įdomių iššūkių!


Foto galerija: