PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Balandžio 30 d. 13:44

Profesinės šventės proga trims Alytaus medicinos darbuotojams įteiktos piniginės premijos

Alytus

Etaplius.LTŠaltinis: Alytaus miesto savivaldybė


299703

Pirmadienio vakarą teatre profesinės šventės proga pasveikinti Alytaus miesto medikai. Juos šventinio renginio metu Lietuvos medicinos darbuotojų dienos proga sveikino Alytaus miesto savivaldybės ir Lietuvos gydytojų sąjungos Alytaus filialo vadovai.

„Medikas yra tas žmogus, kuris pasitinka mus šiame pasaulyje. Vos gimę pamatome jus. Jūs visą gyvenimą lydite mus. Kai mums sunku ir jaučiamės blogai, ateiname pas jus prašyti pagalbos, ir kai paliekame šį pasaulį, tikėtina, jog paskutinis mūsų matomas veidas yra jūsų, bet šiandien yra ta diena, kai į medicinos darbuotojus mes kreipiamės, ne kai mums yra blogai. Šiandien norime pasidžiaugti, kad turime puikių medikų, žmonių iš pašaukimo, kurie gydo tūkstančius alytiškių ir grąžina jiems gyvenimus. Šiandien visų jų vardu noriu jums padėkoti“, – sveikindamas medikus sakė Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.

Šiemet pirmą kartą Alytaus miesto savivaldybės sprendimu trims medicinos darbuotojams įteiktos 1000 Eur premijos ir padėkos raštai. Šios premijos įteiktos VšĮ Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės gydytojui kardiologui Mindaugui Kundrotui, laikinai einančiai VšĮ Alytaus poliklinikos direktoriaus pavaduotojo medicinai pareigas Vaidai Kavaliauskienei ir VšĮ Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centro fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus administratorei Raimondai Tocionienei.

Dar 34 Alytaus apskrities S. Kudirkos, poliklinikos, VšĮ Alytaus miesto savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centro bei Medicininės reabilitacijos ir sporto centro, UAB „Inmedica“, UAB Diagnostikos laboratorijos, UAB „Affidea Lietuva“, UAB „Pagalba ligoniui“ ir Alytaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro medicinos darbuotojams.

Renginio metu taip pat pasveikinta nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo vardą pelniusi Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės Klinikinės diagnostinės laboratorijos vedėja, medicinos biologė, Gražina Jusienė.

Profesinės šventės proga medicinos darbuotojus pasveikino ir Lietuvos gydytojų sąjungos Alytaus filialo pirmininkas Vytautas Špucis.

Šventinio renginio metu medikams padovanota ir muzikinė dovana – dainininkės Juditos Leitaitės koncertas.