REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 15 d. 13:47

Profesinės dienos proga sveikino darbuotojus darbui su jaunimu

Vilkaviškis

Vilkaviškio rajono savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Vilkaviškio rajono savivaldybė


301281

Gegužės 14 dieną, yra minima pirmoji Lietuvoje Jaunimo darbuotojų diena.

Šia proga Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka, vicemeras Joris Juškauskas bei Jaunimo reikalų koordinatorė Danguolė Gudeliauskienė pasveikino jaunuolių laisvalaikiu, užimtumu ir savirealizacija mūsų rajone besirūpinančius jaunimo darbuotojus.

„Sveikinu Jus su profesine švente ir dėkoju už atliekamą sunkų darbą. Jūs rūpinatės, kad mūsų krašto jaunuoliai taptų sąmoningi, savarankiški bei skatinate jaunus žmones atsakingai kurti savo asmeninį gyvenimą, aktyviai dalyvauti visuomeniniame ir profesiniame gyvenime. Linkiu neišsenkančio įkvėpimo, energijos ir tikėjimo Jūsų atliekamo, be galo svarbaus darbo prasme!” – linkėjo Savivaldybės meras A. Neiberka.

2024 m. Lietuvos Respublikos Seimas įteisino gegužės 14-ąją kaip Jaunimo darbuotojo dieną ir įtraukė ją į atmintinų dienų sąrašą.

Šia diena siekiama atkreipti dėmesį į darbuotojų, dirbančių su jaunais žmonėmis, darbo reikšmę, ugdyti pagarbą jų darbui, sudaryti palankias sąlygas jaunimo darbuotojų bendruomenei dalyvauti šventiniuose susibūrimuose.


Foto galerija:

DSC_0618.jpg
DSC_0619-1.jpg
DSC_0616.jpg
DSC_0621.jpg



REDAKCIJA REKOMENDUOJA