PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2024 m. Rugpjūčio 16 d. 09:32

Pradedamos renovuoti Pakruojo miesto gatvės

Pakruojis

Etaplius.LTŠaltinis: Pakruojo rajono savivaldybė


314201

Pakruojo miesto infrastruktūra stipriai atsinaujina ir norime Jums pranešti apie planuojamus gatvių remontus bei numatomus transporto priemonių eismo apribojimus.

Rugsėjo mėnesį kelio renovacijos darbai prasideda Pakruojo mieste esančioje Vilniaus gatvėje. Eismas nebus vykdomas nuo P. Cvirkos ir Vilniaus g. sankryžos iki S. Dariaus ir S. Girėno gatvės ir Vilniaus g. sankryžos. Sunkiasvoris transportas bus nukreipiamas važiuoti Statybininkų gatve per Pakruojo žiedinę sankryžą, o iš autobusų stoties pajudėję autobusai vyks miesto gatvėmis.

Taip pat bus tvarkoma ir Pakruojo mieste esanti S. Dariaus ir S. Girėno gatvės atkarpa nuo Vytauto Didžiojo gatvės sankryžos iki Pieninės g. ir S. Dariaus ir S. Girėno gatvių sankryžos. Planuojama, kad ši gatvė bus tvarkoma atkarpomis, o galimybė aplankyti kavinę, esančią Kruojos upės pakrantėje bus galima laikinai nuėmus eismą draudžiantį ženklą bei panaikinus vienpusį judėjimą. Trečioji kelio atkarpa, kurią planuojama tvarkyti - tai privažiuojamasis kelias prie Pakruojo dvaro arkinio tilto. Bus asfaltuojamas žvyrkelis nuo kelio į Noreikonius iki kelio sankryžos, jungiančio Pakruojo kaimą ir Mažeikonius.

Šie keliai bus tvarkomi iš Pakruojo rajono savivaldybės Kelių plėtros priežiūros programos lėšų, o darbus atlis AB „Pakruojo arka“. Transporto eismo pakeitimai įsigalios rugsėjo mėnesį.