PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Rugpjūčio 30 d. 10:05

Policija aiškinasi, kas Kaune užpuolė nepilnametį

Kaunas

Kauno AVPK nuotr.

Etaplius.LTŠaltinis: Kauno AVPK


316166

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, kuomet liepos 9 d. apie 21.10 val. Kaune, S. Žukausko g., buvo užpultas nepilnametis. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietas ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu +370 700 64 973 arba el. paštu goda.stankeviciene@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d. (Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas). Už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.