PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Gegužės 24 d. 19:55

Po Justės Žičkutės „KK2“ palieka ir Arnas Švilpauskas

Lietuva

A. Švilpausko nuotr.

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


302299

Šiandien apie pasitraukimą iš „KK2“ komandos pranešė Arnas Švilpauskas. Prieš keturias dienas apie tokį savo sprendimą pranešė šios laidos vedėja Justė Žičkutė-Lukošaitienė. Savo žinutėje socialinio tinklo paskyroje A. Švilpauskas esąs dėkingas kolektyvui ir, kad darbas buvo neįkainojama patirtis.

Apie tai, kad palieka „KK2“ Arnas Švilpauskas pranešė savo socialinio tinklo paskyroje:

„Šiandien, po keturių įsimintinų metų darbo, atsisveikinu su KK2 laida. Keturis sezonus dirbau su tikra profesionalų komanda. Tai buvo nepakartojama patirtis! Noriu padėkoti Saulius Bartkus ir Domininkas Ramonas už pasitikėjimą! Ačiū, kad mane priėmėt į Be Tabu šeimą! Tai buvo ypatingi ir, profesine prasme, tobulėjimo metai!“, – rašė jis.

Anot jo, išsiskirti sunku, bet visada smagu prisiminti ir ryškiausiai Lietuvos papūgai palinkėjo sėkmingo skrydžio. Arnas taip pat padėkojo savo pašnekovams ir teigė dar nežinantis, ko toliau imsis.

Etaplius.lt primena, kad šią savaitę apie pasitraukimą iš „KK2“ pranešė ir laidos vedėja Justė Žičkutė-Lukošaitienė.

„Artėjant rimtam jubiliejui – trisdešimtmečio šventei – priėmiau sprendimą atsisveikinti su LNK TV ir mano vestomis laidomis „KK2“ bei „KK2 Penktadienis“.

Sprendimas buvo gerai apgalvotas, tačiau ne lengvas, nes visgi laidos buvo tapusios svarbia mano gyvenimo dalimi. Daugeliui kils klausimas kodėl, tačiau atsakymas į klausimą yra labai paprastas – užaugau“, – savo socialinio tinklo paskyroje J. Žičkutė-Lukošaitienė.

Taip pat skaitykite: Iš LNK laidos „KK2“ traukiasi vedėja Justė Žičkutė-Lukošaitienė