PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Namai2024 m. Gegužės 7 d. 13:37

Plastikinių langų pasirinkimas – ARTline

Lietuva

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.lt


300284

Plastikiniai langai yra vienas iš pagrindinių pastatų elementų, suteikiantis jiems funkcionalumą, estetiką ir patogumą.

Šiame straipsnyje nagrinėsime plastikinių langų Klaipėdoje gamybos procesą ir jų savybes, siekdami padėti skaitytojams geriau suprasti šio šiuolaikinio gamintojo siūlomą įvairovę.

Plastikiniai Langai – ARTline

ARTline plastikiniai langai yra šiuolaikiškas gaminys, pagamintas iš aukštos kokybės komponentų, atitinkantis klientų lūkesčius dėl techninių parametrų, funkcionalumo ir estetikos. Suapvalintas varčios profilis suteikia elegantišką ir harmoningą lango dizainą, puikiai dera tiek su šiuolaikinės, tiek su klasikinės architektūros pastatų stilistika.

ARTline plastikiniai langai: techniniai parametrai

• Varčios profilis: 73mm

• Kamerų skaičius: 5

• Galimi stiklo paketai: vienkameriniai ir dvikameriniai su selektyviniais stiklais

• Šilumos izoliacija: Uw = 1,2 W/m²K, Uf = 1,3 W/m²K, Ug = 1,0 W/m²K

• Garso izoliacija: iki 36dB

• Apkaustai: aliumininiai arba plastikiniai su įsilaužimo saugumo funkcijomis

Plastikiniai langai: galimybės, savybės ir privalumai

Plastikiniai langai turi platų pritaikymo spektrą ir gali būti gaminami įvairių formų ir dydžių. Jie yra labai sandarūs, šilumą ir garso izoliuojantys, atsparūs oro sąlygoms ir lengvai prižiūrimi. Be to, plastikiniai langai yra funkcionalūs, estetiški ir ilgaamžiai.

Plastikiniai langai: kainos ir pasirinkimas

Plastikinių langų kainos gali labai skirtis priklausomai nuo jų dydžio, konfigūracijos ir gamintojo. ARTline plastikiniai langai gali būti įsigyti už įvairias kainas, atsižvelgiant į individualius klientų poreikius ir pageidavimus.

ARTline plastikiniai langai yra puikus pasirinkimas ieškantiems patikimų, funkcionalių ir estetiškų langų. Su įvairiais dydžiais, formomis ir spalvomis, jie gali atitikti įvairių klientų poreikius ir palengvinti pastatų renovaciją ar naujos statybos projektus.

Reklama