PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Rugsėjo 13 d. 15:21

Pirmąkart apie asmeninį gyvenimą prabilo I. Martinkėnaitė: yra ir gan rimtų, ir gan skaudžių pokyčių

Lietuva

LNK nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Pranešimas spaudai


318474

Scenose ir arenose – šlovė, o kasdienybėje – pykčiai, teismai bei pavydas. Ar tikrai tai mūsų numylėtinių kasdienybė? Šį vakarą „KK2 penktadienio“ laidoje – tamsūs ir labai paslaptingi šou verslo užkulisiai.

Apie kilusį skandalą laidoje atvirai kalbėjo buvusios grupės „69 danguje“ merginos. „Nemaloni situacija, nenorim eskaluoti, bet jei tu tylėsi, būsi kaltas“, – „KK2 penktadienio“ laidoje prisipažino naujųjų „Šeškių“ narė Goda Sabutytė.

Apžvelgusios kilusio skandalo peripetijas, merginos paneigė ir mitus apie savo grupę, ypač patį nemaloniausią – esą gražuolės dainuoja krūtinėmis.

„Papais neįmanoma dainuoti. Ten yra skylutės, bet garsas per jas neina. Čia svarbiausias mitas“, – juokėsi Karina.

Kadangi gerbėjams apie žvaigždes būtina žinoti viską ir dar daugiau, laidos vedėjas Tomas Ališauskas klausė, kaip klostosi grupės „Šeškės“ narės Ingridos Martinkėnaitės asmeninis gyvenimas, ar ji, kaip ir Karina, yra laimingai ištekėjusi?

„Ir toje srityje pas mane yra pokyčių – ir gan rimtų, ir gan skaudžių. Dėl to negaliu pasidžiaugti kaip Karina. Labai džiaugiuosi už juos, kad jiems viskas gavosi. Man, panašu, nelabai“, – kalbėjo Ingrida Martinkėnaitė.

Godą Sabutytę taip pat lydi skyrybos. Skyrėsi ir su grupėmis, skyrėsi ir su vyrais. „Aš vis dar neištekėjusi ir laimingai išsiskyrusi, dėl to labai džiaugiuosi. Mano širdies reikalai nepakito, liko tokie patys kaip jau penkerius metus. Yra tas pats draugas, bet su juo neskubam įteisinti santykių. Pirmą kartą nusvilau, prabuvau santuokoje beveik dešimt metų, kitus santykius turiu penkti metai, visai, sakyčiau, stabiliai gyvenu“, – šypsojosi Goda.

Tomas paprašė jos įvertinti, kuo skiriasi skyrybos šeimoje ir grupėje. „Vyrai, iš patirties galiu pasakyti, keičiasi, nes ištinka gyvenimas. Sunku palyginti, bet emociškai, kai nutrūksta draugystė, būna labai sunku, ypač, kai ji tęsiasi dešimtmečius. Prilygsta mirčiai ir reikia tam laiko. Ar aš susigyvenusi, dar nežinau“, – dramatiškai apie grupės „69 danguje“ skyrybas kalbėjo Goda.

Kas ir kaip kovoja dėl populiarumo, o kas neištvėrę intrigų pradingsta? Ir kodėl, nepaisant visko, būti žvaigžde net labai apsimoka? Jau šį vakarą „KK2 penktadienyje“ 19.30 val. per LNK.

LNK nuotr.