PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Liepos 16 d. 09:52

Pirmadienį Tauragėje pareigūnams pakliuvo 2 neblaivūs vairuotojai

Tauragė

Etaplius.ltŠaltinis: Tauragės apskrities policija


309644

Tikinčių, kad net ir išgėrę jie yra „puikūs“ vairuotojai, ir kad policijai neįklius, pasitaiko ne vienas.

Liepos 15 d. nuo 6.30 val. iki 9.00 val. policijos pareigūnai siekdami užtikrinti eismo saugumą keliuose, vykdė vairuotojų blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolę.

Priemonės metu pareigūnai Tauragės mieste patikrino daugiau nei 3000 transporto priemonių ir išaiškino 2 neblaivius vairuotojus bei 4 vairuotojus, kurie vartojo alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. Rytinio reido metu dirbo 8 policijos pareigūnų ekipažai.

Tokio pobūdžio prevencinė priemonė buvo vykdoma ir 2024 m. liepos 8 d. Jos metu policijos pareigūnai Tauragės mieste patikrino daugiau nei 1500 transporto priemonių ir išaiškino 4 neblaivius vairuotojus.

Primenama, kad neblaivių vairuotojų neatsakingumas sukelia skaudžias ir negrįžtamas pasekmes. Norėdami užkirsti kelią neblaiviems vairuotojams, keliantiems pavojų ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumui, policijos pareigūnai ir toliau vykdys vairuotojų blaivumo patikrinimus, intensyviai patruliuodami visoje Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje.