PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Rugpjūčio 27 d. 09:10

Pirmadienį apskrities ugniagesiams darbo netrūko

Marijampolė

Asociatyvi nuotr. / Pixabay

Daiva BalčiūnėŠaltinis: Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas


315538

Liepos 26 d. apskrities ugniagesiai skubėjo gesinti gaisrų ir teikti kitokią pagalbą gyventojams, praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Apie 19 val. pranešta, kad Šakių r., Lukšių mstl., Kranto g., dega dirbtuvė. Atvykus į vietą, angaro patalpose įrengtose plastiko gaminių dirbtuvėse degė įvairūs plastiko gaminiai. Pastatas metalo karkaso, šonai šiferiniai, stogas dengtas bitumine danga. Gaisro metu išdegė 20 kv. m sienos, aprūko patalpos, apdegė įvairūs plastiko gaminiai (vamzdžiai, šepečiai, kibirai) bei jiems gaminti skirtas inventorius.

Prieš 14-tą val. gautas pranešimas, kad Kazlų Rūdos sav., Kazlų Rūdos sen., Ardzijauskų k., dega atvira teritorija. Atvykus paaiškėjo, kad 40 m arų plote degė durpinga miško paklotė, kurią jau gesino urėdijos darbuotojai. Šviesiu paros metu gaisro užgesinti nepavyko, miškininkai budėjo per naktį.

11:30 val. gauta informacija, kad Marijampolėje, Narto g., pažeistas dujų vamzdis. Atvykus buvo pranešta, kad vykdant tvoros statybos darbus buvo prakirstas plastikinis dujų vamzdis, esantis po žeme. Panaudojus parankines priemones ir atkasus dujų vamzdį, vamzdis užsandarintas. Įvykio vietoje budėjo dujininkai.