PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Rugpjūčio 23 d. 10:46

Per avariją Kaišiadorių rajone sunkiai sužalotas jaunas policijos pareigūnas: už jo gyvybę kovoja medikai

Kaišiadorys

Etaplius.lt nuotr.

EtapliusŠaltinis: Etaplius.lt


315157

Trečiadienį per avariją Kaišiadorių rajone nukentėjo Kauno policijos pareigūnas, jo būklė itin sunki. Sužeistasis gydomas Kauno klinikose, medikai kovoja už jo gyvybę.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis penktadienį socialiniuose tinkluose pasidalino pagalbos prašymu: sunkiai sužeistam pareigūnui labai reikia kraujo.

„Eismo įvykio metu stipriai nukentėjo Kauno policijos pareigūnas Mantas Taravuras. Šiuo metu dėl Manto gyvybės kovoja Kauno klinikų medikai, jo būklė labai sunki. Bet Mantas yra kovotojas!

Labai prašome visų nelikti abejingais ir kas galite bei turite 3 neigiamą kraujo grupę nuvykti į Kauno klinikų kraujo centrą duoti kraujo. Mantui šiuo metu labai reikalingas kraujas. Reikia 3-, arba 0(1)- grupės kraujo, kuri tinka beveik visoms kraujo grupėms.

Nuvykus reikia nurodyti, kad kraujas Mantui Taravurui, gim. 1999 m. Ačiū už jūsų gerumą“, – į visuomenę kreipiasi R. Matonis.

Primename, kad trečiadienį, 16.15 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaišiadorių rajone, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 70-ame kilometre, remontuojamame kelio ruože, važiuojant Vilniaus link, ties Antakalniu susidūrė automobiliai „VW Tiguan“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.) ir automobilis „Volvo“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.).

Taip pat šio eismo įvykio metu, automobilis „Ford Transit“, vairuojamas vyro (gim. 1996 m.), siekdamas išvengti susidūrimo su avariją patyrusiais dviem automobiliais, kliudė atitvarus.

„Volvo V50“ automobilį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Kauno apskrities VPK pareigūnas Mantas Taravuras.