PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 4 d. 15:34

Pasirašyta sutartis dėl Salantų gimnazijos stadiono rekonstrukcijos

Kretinga

Etaplius.LTŠaltinis: Kretingos rajono savivaldybė


307870

Nacionalinei sporto agentūrai prie Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos patvirtinus Kretingos rajono savivaldybės administracijos paraišką ir iš Sporto rėmimo fondo skyrus lėšų Salantų gimnazijos stadiono rekonstrukcijai, pradedama ruoštis stadiono atnaujinimui. Pasirašyta projekto įgyvendinimo sutartis.

Atliekant darbus bus atnaujintos futbolo, krepšinio, tinklinio aikštelės, bėgimo takai, taip pat bus įrengtos lietaus nuotekų šalinimo, stadiono drenažo, apšvietimo sistemos ir šviestuvai.

„Pirmiausia atnaujinsime Salantų gimnazijos stadioną, vėliau numatyta ir Vydmantų gimnazijos stadiono rekonstrukcija, jau pradėtos projektavimo paslaugų pirkimo procedūros. Ateity planuojame atnaujinti ir Kartenos gimnazijos stadioną, – informavo Kretingos rajono meras Antanas Kalnius. – Džiaugiamės, kad rekonstruotu Salantų gimnazijos stadionu galės naudotis ne tik gimnazijos, bet ir Salantų lopšelio-darželio bendruomenė, jis bus atviras visuomenei.“

Salantų gimnazijos stadionui atnaujinti iš Sporto rėmimo fondo laimėta 500 tūkst. eurų, kitą reikalingų lėšų dalį pridės Kretingos rajono savivaldybė.