PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 13 d. 16:05

Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Biržai

Panevėžio apskrities policijos nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Panevėžio apskrities policija


304683

2024 m. birželio 13 d. Biržų rajono savivaldybės meras Kęstutis Knizikevičius ir Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, siekdami įgyvendinti Policijos pareigūnų pritraukimo į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Biržų rajono policijos komisariatą trūkstamų specialistų pritraukimo į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Biržų rajono policijos komisariato finansavimo programą, pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Numatyta skatinimo programa galės pasinaudoti iš kitos apskrities atvykę užimti laisvas pareigybes pareigūnai ir jauni kolegos, kurie pasirinks savo tarnybos vietą Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Biržų rajono policijos komisariate. Būtina sąlyga – asmuo turi būti gyvenamąją vietą deklaravęs Biržų rajono savivaldybėje bei joje gyventi ir įsipareigoti ne trumpiau kaip trejus tarnybos metus eiti pareigūno pareigas Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Biržų rajono policijos komisariate.

Planuojama pareigūnus skatinti 6 000 Eur vienkartine išmoka, neatskaičius mokesčių. Skatinamoji priemonė atvykstančiam tarnauti policijos pareigūnui skiriama ne vėliau kaip per 20 darbo dienų, pasirašius trišalį susitarimą dėl finansavimo teikimo taikant skatinimo priemonę.