PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Karas Ukrainoje2024 m. Liepos 18 d. 10:31

Paramos akcija Ukrainai – „Linkėjimai iš Lietuvos“

Anykščiai

Unsplash.com nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Anykščių rajono savivaldybė


310139

„Linkėjimai iš Lietuvos“ – organizacijos „Blue/Yellow“ kartu su prezidente Dalia Grybauskaite organizuojama paramos akcija, kurios metu visi Lietuvos žmonės ir įmonės gali prisidėti prie ukrainiečių kovos už laisvę nusiųsdami jiems lietuviškus dronus su asmeniniais palinkėjimais.

Ukrainos fronte šie dronai gali būti naudojami atlikti įvairioms užduotims, įskaitant žvalgybą, taikinių nustatymą, komunikacijų palaikymą ir tiesioginį dalyvavimą kovoje.
Akcija truks visą vasarą, iki rugpjūčio 31 d.

Visą vasarą kviečiame aukoti „Blue/Yellow“, o mes jūsų paramą keisime į lietuviškus dronus ir siųsime į Ukrainą. Kiekviena 500 eurų suma virs vienu dronu. Kaip galite prisidėti prie akcijos?

Skambučiu 1499 (10 eur) arba pavedimu į „Blue/Yellow“ sąskaitą paskirtyje nurodant „DRONAI“ (LT17 7300 0101 4089 4869, VšĮ „Mėlyna ir geltona“)

Norite nusiųsti asmeninius linkėjimus? Droną pavadinsime jūsų vardu - tokią galimybę gaus kiekvienas asmuo ar įmonė, paskyręs 500 eurų paramą. Atsiųskite pavedimo kopiją el. paštu dronai@blue-yellow.lt ir laiške nurodykite, kieno vardu siunčiami linkėjimai. Jūsų vardą užrašysime ant drono Ukrainai.