PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 6 d. 14:19

Paminėtas vietos veiklos grupės „Pakruojo rajono partnerystė“ 20-metis

Pakruojis

P. Žiubrio nuotr.

EtapliusŠaltinis: Pakruojo rajono savivaldybė


312945

Pokylių salėje „Myliu žirgą“ įvyko vietos veiklos grupės (VVG) „Pakruojo rajono partnerystė“ 20-mečio minėjimas, organizuota konferencija „Bendradarbiavimas ir sėkmingi 2G bei 5G praktikos pavyzdžiai“. Jubiliejaus metu atsisveikinta ir su 20 metų šiai VVG vadovavusia Marija Žiubriene. VVG „Pakruojo rajono partnerystė“ darbų tęstinumą užtikrins naujai patvirtinta administravimo vadovė Agnė Kasperavičienė, kuri su naujomis pareigomis buvo pasveikinta konferencijos metu.

M. Žiubrienei už vietos bendruomenių projektų administravimą, bendradarbiavimą ir atliktus darbus dėkojo Pakruojo rajono savivaldybės vicemerė Simona Lipskytė, pasistengusi apžvelgti nueitą nelengvą 20-mečio kelią ir pasiektus rezultatus. Pasidžiaugta, kad 20 metų skaičiuojanti vietos veiklos grupė į rajono kraitę padėjo atnešti kelis milijonus eurų, kurių dėka buvo sutvarkyta daugybė pastatų, viešųjų erdvių, įsigyta inventoriaus, sukurta ir darbo vietų. Visus tuos metus vietos veiklos grupei vadovavo M. Žiubrienė. Bendruomenės ir kitos projektus vykdžiusios organizacijos buvo stiprinamos ne tik finansine parama, bet ir bendromis veiklomis – organizuoti mokymai, įvairios šventės, renginiai, ekskursijos.

M. Žiubrienė už ilgametį, atsakingą ir prasmingą darbą Pakruojo rajono labui buvo apdovanota Pakruojo rajono savivaldybės mero Sauliaus Margio padėka.

Konferencijos metu vadovei dėkojo ir kolegos – vietos veiklos grupės valdybos nariai, seniūnijų seniūnai, kolegos iš kitų rajonų, susirinkę bendruomenių pirmininkai, įvairių įstaigų ir organizacijų vadovai ir atstovai. M. Žiubrienė po ilgų darbo metų pasitraukė į naują gyvenimo etapą ir, kaip linksmai kalbėjo pati, nuo šiol daug daugiau dėmesio skirs savo šeimai, namams, tačiau tikrai nepamirš ir mėgstamų organizavimo ar meninių veiklų.

Konferencijos metu praėjęs 20-metis apžvengtas video medžiaga ir M. Žiubrienės pristatymais. Savo mintimis apie įgyvendintus projektus ir pasiektus rezultatus dalinosi bendruomenių pirmininkai, kurie į priekį ėjo ir dėl Amatų dvarelio projekto „Dalijimasis sėkmingais gerosios praktikos pavyzdžiais ir naujų bendradarbiavimo formų kūrimas“, ekrane susirinkę išvydo išsamius pristatymus apie mūsų rajone įgyvendinamus darbus.

VVG „Pakruojo rajono partnerystė“ darbų tęstinumą užtikrins naujai patvirtinta administravimo vadovė Agnė Kasperavičienė, kuri su naujomis pareigomis buvo pasveikinta konferencijos metu.

Kartu su M. Žiubriene VVG nebedirbs ir administratorė Raimonda Ušinskienė, kuri pradeda dirbti kitoje darbovietėje.


Foto galerija: