PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 13 d. 11:39

Paminėta Lietuvos policijos prevencijos padalinių diena

Panevėžys

Panevėžio apskrities policijos nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Panevėžio apskrities policija


304628

Birželio 12-oji – Lietuvos policijos prevencijos padalinių diena. Prevencijos (bendruomenės) pareigūnai aplanko Jus darželyje, mokykloje, bendruomenių susitikimuose ir šventėse. Supažindina su saugaus eismo taisyklėmis, papasakoja kaip elgtis nutikus nelaimei ir ką veikia policijos pareigūnas. Taip pat skatina aktyvius bendruomenių narius burtis į saugios kaimynystės grupes.

Rimantas Bobinas, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas, pasveikino kolegas su profesine švente ir palinkėjo išlikti empatiškiems, pastabiems ir aktyviems savo veikloje.

Už puikius darbo rezultatus ir aktyvų bendradarbiavimą su Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnais įteikė padėkas šiems policijos rėmėjams: Anatolijui Kriukovui, Gintautui Albertui Krištopaičiui, Vaidui Matuzevičiui.

Santai Gailiūnaitei įteiktas policijos rėmėjo pažymėjimas. Ji tapo Pasvalio rajono policijos komisariato policijos rėmėja.

Pasak pranešimo spaudai, Panevėžio apskrities policijos Prevencijos (bendruomenės) padalinių pareigūnai ir policijos rėmėjai pakviesti pabūti kartu, pabendrauti ir savo šventę paminėti klausant „Skanias dvaro istorijas“ Staniūnų dvaro sodyboje.