PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Rugpjūčio 13 d. 13:49

Pakuonio pagrindinės mokyklos direktorė Audronė Vaicekauskienė išlydėta į pensiją

Prienai

Etaplius.LTŠaltinis: Prienų rajono savivaldybė


313877

Rugpjūčio 12 d. buvo paskutinė Pakuonio pagrindinės mokyklos direktorės Audronės Vaicekauskienės darbo diena. Mokykloje lankėsi ir visų Savivaldybės vadovų vardu už nuoširdų ilgametį darbą, aktyvią pedagoginę, vadybinę bei projektinę veiklą direktorei padėkojo vicemerė Laimutė Jančiukienė, Administracijos direktorė Jūratė Mickevičienė, Švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Renata Pavlavičienė.

A. Vaicekauskienė – vienas iš tų nedažnų ir labai gražių pavyzdžių, kai toje pačioje mokykloje mokiusis ir po studijų dirbti į ją grįžusi jauna mergina liko ištikima savo mokyklai (mokytoja, direktoriaus pavaduotoja, įstaigos vadovė) visus darbo karjeros metus. Per daugiau nei keturiasdešimt metų suburta darni bendraminčių komanda, su kuria įgyvendinta daug projektų ir darbų, išlaikytas gražus žmogiškasis ryšys tarp kolegų, mokinių ir vietos bendruomenių, sukauptas didžiulis patirties ir žinių lobynas, kurį dar teks, ko gero, ne kartą atverti.

Buvusi šios mokyklos mokinė ir mokytoja L. Jančiukienė, taip pat mokykloje dirbusi R. Pavlavičienė pasidalijo mokykliniais ir darbo kartu prisiminimais, atgaivindamos pirmuosius susitikimus, dėkojo už šiltą priėmimą į kolegų ratą ir patarimus. J. Mickevičienė Administracijos vardu padėkojo vadovei už gražų bendradarbiavimą, atsakomybę ir kartu surastus sprendimus. Savivaldybės atstovės palinkėjo būti sveikai, mėgautis laiku sau ir kad kitas gyvenimo etapas taip pat būtų kupinas naujų patirčių, įdomių kelionių bei mėgstamos veiklos.