PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Rugpjūčio 21 d. 15:08

Pakruojo miesto stadione varžėsi tinklinio ir futbolo entuziastai

Pakruojis

L. Katiliaus ir Pakruojo rajono sporto centro archyvo nuotr.

EtapliusŠaltinis: Pakruojo rajono savivaldybė


314875

Pakruojo šventės renginiai sukvietė ir sporto entuziastus. Savaitgalį vyko vaikų futbolo varžybos, o pirmadienis prasidėjo paplūdimio tinklinio turnyru.

Skaisčiai kaitinant vasariškai saulei, Pakruojo stadione vyko 2014 ir 2016 metais gimusių vaikų futbolo varžybos Pakruojo rajono mero taurei laimėti. Turnyre dalyvavo komandos iš aplinkinių Pasvalio, Šiaulių, Radviliškio, Kuršėnų ir Panevėžio rajonų. Varžybos buvo draugiškos, o vietos nebuvo fiksuojamos. Visi turnyrų dalyviai buvo apdovanoti atminimo medaliais, o geriausiems komandų žaidėjams Pakruojo rajono savivaldybės meras Saulius Margis įteikė statulėles. Pasveikinti dalyvių atvykęs meras S. Margis neabejojo, kad ateityje jaunieji futbolistai papildys profesionalų gretas ir visi galėsime mėgautis gražiomis bei įdomiomis futbolo varžybomis.

Šventinių renginių savaitę tęsė rugpjūčio 20 dieną įvykusios atviros paplūdimio tinklinio varžybos Pakruojo rajono savivaldybės mero taurei laimėti. Šiame tradiciniame turnyre čempionų vardą iškovojo ir pirmąją vietą laimėjo linkuviečių Luko Pėželio ir Brendono Knizikevičiaus komanda. Jau visai netrukus sporto varžybas ir Pakruojo šventės renginius tęs ketvirtadienį vyksiantys naktiniai krepšinio ir futbolo turnyrai, o šeštadienį Pakruojo miesto gatvėmis šurmuliuos Šiaurės Lietuvos maratono 2024 dalyviai.


Foto galerija: