REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Birželio 10 d. 11:00

Pagėgiuose apdovanoti gabiausi mokiniai

Pagėgiai

Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokykla


304168

Birželio 4 d. Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos aktų salėje vyko tradicinė Pagėgių savivaldybės gabiausių mokinių pagerbimo šventė.

„Labai džiaugiamės, kad ir šiais metais gausus mūsų mokyklos mokinių ir jų mokytojų ratas buvo pagerbtas ir apdovanotas“, – skelbia Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokykla.

Pagėgių savivaldybės mero padėkos raštu ir pinigine premija buvo apdovanotas lengvaatletis Danielius Puodžiūnas (mokytoja Alvyra Jankantienė).

Mero padėkos raštais ir stipendijomis buvo apdovanoti: lengvaatletis Erikas Merkelis (mokytoja Alvyra Jankantienė), futbolistai – Eimantas Lukošius, Dominykas Vidra, Mantas Vidra ir Henrikas Kedeckis (mokytojas Darius Stažys), laisvųjų imtynių sportininkai – Danielius Budrikas, Pijus Ūselis, Domantas Upartas ir Paulius Juškevičius (mokytojas Antanas Merkevičius).

Mero padėkos raštais ir dovanėlėmis buvo apdovanoti: pianistė Andrėja Jankauskaitė (mokytoja Marina Dvarvitene), akordeonistė Julija Paleckytė (mokytoja Ona Parnarauskienė), merginų vokalinis ansamblis (mokytoja Regina Pilkionienė) ir dailės skyriaus mokinės - Meda Volskytė, Severina Kybartaitė, Viktorija Bartušytė ir Oresta Račkauskaitė (mokytojos Lina Ambarcumian ir Virginija Kariniauskienė).

Mero padėkos raštu ir saldumynais buvo apdovanotas mokyklos jaunių choras (mokytojos Regina Pilkionienė ir Evelina Norkienė).

Apdovanojimus teikė Pagėgių savivaldybės mero pavaduotoja Ligita Kazlauskienė, gabiausius savivaldybės mokinius, jų mokytojus ir tėvelius pasveikino švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Virginija Sirvidienė.

Šventę puošė mūsų mokyklos choristų ir merginų vokalinio ansamblio balsai, pianistė Andrėja Jankauskaitė ir akordeonistė Julija Paleckytė, Pagėgių A. Mackaus gimnazijos solistas Rolandas Gečas ir mažoji solistė iš Pagėgių vaikų lopšelio – darželio Kamilė Bartkevičiūtė.

„Nuoširdžiai sveikiname visu mokinius ir jų mokytojus! Džiaugiamės ir didžiuojamės Jumis!“ – feisbuke rašo Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokykla.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA