PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 3 d. 15:29

Padėkota ilgametėms darbuotojoms

Pakruojis

EtapliusŠaltinis: Pakruojo rajono savivaldybė


303353

Į naują gyvenimo etapą palydėtos dvi ilgametės darbuotojos – Pašvitinio seniūnijos seniūno pavaduotoja Virginija Karbauskienė ir Pakruojo nestacionarių paslaugų centro direktorė Laimutė Kazokaitienė.

Draugiška, nuoširdi, rūpestinga ir atsakinga – tokiais žodžiais gyventojai ir visi aplinkiniai apibūdina ilgametę Pašvitinio seniūnijos seniūno pavaduotoją V. Karbauskienę. Net 18 savo gyvenimo metų ji paskyrė Pašvitinio kraštui ir jo žmonėms. Padėkoti už atsakingą ir nuoširdų darbą atvykęs Pakruojo rajono savivaldybės meras Saulius Margis neslėpė, kad visada gaila išleisti atsakingus darbuotojus, V. Karbauskienei palinkėjo mėgautis laisvalaikiu, artimųjų dėmesiu ir kuo daugiau laiko skirti savo malonumams. Drauge su meru atvykusi vicemerė S. Lipskytė pridūrė, kad dabar buvusi pavaduotoja privalės dar labiau atsidėti veikloms, kurios jai visada patiko – prižiūrėti ir puoselėti augalus, daugiau pabūti su artimaisiais, galbūt aktyviai įsijungti į miestelio bendruomeninį ir visuomeninį gyvenimą.

Į naują gyvenimo etapą tą pačią dieną taip pat palydėta Pakruojo nestacionarių socialinių paslaugų centro direktorė Laimutė Kazokaitienė. Šia proga kolegos ne tik ją, bet ir būrį svečių pakvietė į Pakruojo sinagogą. Gausius ir ilgus aplodismentus L. Kazokaitienei skyrė kolektyvo nariai, pridūrę ir daug nuoširdžių padėkos žodžių už nuveiktus darbus. Už sąžiningą ir atsakingą darbą direktorei taip pat dėkojo meras Saulius Margis, vicemerė Simona Lipskytė, savivaldybės administracijos Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Daiva Rutkevičienė su skyriaus kolegėmis. Nešinos gėlėmis už bendrystę L. Kazokaitienei dėkojo kolegės iš kitų rajono socialinių įstaigų, rajono tarybos narys, VšĮ „Retenė“ vadovas Robertas Ašmanavičius, Pakruojo rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro, Visuomenės sveikatos centro, sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Pakruojo viltis“ ir kiti vadovai ir atstovai. Pabrėžta, kad nelengvą darbą socialinėje srityje dirbusi direktorė visada išliko taktiška, tolerantiška, švelni, tačiau tvirta ir mokanti atsakingai vykdyti visas užduotis.

Dar kartą nuoširdžiai dėkojame už neįkainojamą indėlį į Pakruojo krašto gerovę. Linkime mėgautis artimųjų šiluma, skirti kuo daugiau laiko sau, artimiesiems bei džiaugtis kiekviena diena.


Foto galerija: