PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2024 m. Rugsėjo 3 d. 14:24

„Omniva“ pardavimų pajamos Lietuvoje pirmąjį pusmetį išaugo 2 proc.

Lietuva

„Omniva LT“ / Alfa.lt

ELTAŠaltinis: ELTA


316779

Vilnius, rugsėjo 2 d. (ELTA). Paštomatų tinklo „Omniva“ pardavimų pajamos Lietuvoje pirmąjį šių metų pusmetį išaugo 2 proc. ir siekė 13,9 mln. eurų.

Pranešama, kad per šešis mėnesius bendrovė Lietuvoje pristatė 6,8 mln. siuntų. Tai 8 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai.

„Žengiame į papildomus verslo segmentus, siekiame stiprinti pozicijas pristatymo į namus paslaugose, tęsiame bendradarbiavimą su tarptautiniais elektroninės prekybos gigantais ir aiškiai matome, kad 2023 metais pradėti įmonės valdymo pokyčiai duoda apčiuopiamų rezultatų“, –pranešime cituojamas „Omniva“ valdybos narys ir vykdomasis direktorius Kastytis Valantinas.

Bendrovės duomenimis, per pirmąjį šių metų pusmetį „Omniva“ grupė Baltijos šalyse iš viso pristatė daugiau nei 16 mln. siuntų. Tai 8 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį 2023 metais. Didžiausias augimas buvo fiksuotas Latvijoje, kur bendrovės pristatytų siuntų skaičius išaugo 12 proc. Nurodoma, kad Estijoje šis skaičius išaugo 4 proc.

Kaip rašoma pranešime, „Omniva“ grupės pardavimų pajamos pirmąjį šių metų pusmetį išaugo 4 proc. ir siekė 65,8 mln. eurų. Grupės veiklos rezultatuose fiksuojami 0,7 mln. eurų siekiantys nuostoliai.