PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Gegužės 17 d. 22:06

Oginskių dvaro žirgyne surengtas čempionų – Plungės „Olimpo“ – pagerbimo vakaras

Plungė

Etaplius.ltŠaltinis: Plungės rajono savivaldybės inf.


301597

Gegužės 15-osios vakarą Oginskių dvaro žirgyne surengtas Plungės OLIMPO, tapusio RKL A diviziono nugalėtojais ir po 12 metų pertraukos į Plungę parvežusio trofėjinę RKL taurę, pagerbimo vakaras.

Padėkos raštus ir dovanas čempionams įteikė Plungės rajono savivaldybės meras Audrius Klišonis ir Plungės rajono sporto tarybos pirmininkas Algirdas Pečiulis. Beje, šventės metu dėmesio sulaukė ir meras Audrius Klišonis – OLIMPO krepšininkai jubiliejinio gimtadienio proga jam įteikė vardinius marškinėlius.

„Vykstant RKL finalo ketverto varžyboms, ir šeštadienį, ir sekmadienį su Algirdu važiavome į Kėdainių areną. Ten mums – didžiulis džiaugsmas, o kažkam – liūdesys: šiandien Olimpo „dėka“ turiu du merus – Biržų ir Kėdainių, – kurie nelabai mane myli. Šis sezonas parodė, kad esate geras kolektyvas, kad vienas kitą palaikote, o aikštėje jaučiatės užtikrintai. Jūsų pasiekimas fantastiškas, jūs – patys stipriausi ir patys geriausi“, – sveikindamas krepšininkus sakė meras Audrius Klišonis.

Meras Audrius Klišonis ir Sporto tarybos pirmininkas Algirdas Pečiulis pasveikino ir apdovanojo visus OLIMPO krepšininkus, tai – Nojus Radžius, Tomas Domarkas, Tadas Kymantas, Gytis Neimantas, Domininkas Matutis, Jokūbas Stropus, Gabrielius Pečiulis, Arnas Vaištaras, Deivydas Šeršenis, Dominykas Gotautas, Justas Grikštas, Rokas Kreišmontas, Vincas Pakalniškis, Mantas Kazonas. Nemažiau nei krepšininkai pagarbos nusipelnė ir žaidžiantis treneris Mindaugas Tamušauskas, trenerio asistentas Andrius Motužis, komandos vadovas Rimas Dužinskas, ilgametis klubo prezidentas Algirdas Šimkevičius. Ačiū tarta ir OLIMPO fotografei, atstovei spaudai, nepailstantiems varžybų komentatoriams, šokėjams ir, žinoma, azartiškiesiems sirgaliams, kurie savo gausa, užsidegimu ir išradingumu nustebdavo visų kitų komandų sirgalius.

Komandos vadovas Rimas Dužinskas taip pat dėkojo krepšininkams, visur kartu vykusiems sirgaliams, rėmėjams. OLIMPUI ačiū tarė ir Plungės sporto ir rekreacijos centro direktorius Alvydas Viršilas.

Beje, OLIMPAS iškovojo ne tik aukso medalius, čempionų taurę, bet ir kvietimą kitą sezoną žaisti Nacionalinėje krepšinio lygoje. Šis OLIMPO pasiekimas – didelis stimulas dėti visas pastangas, kad komanda kuo greičiau galėtų treniruotis naujoje sporto salėje, kurios atidarymo tikimasi iki 2025-ųjų vidurio.


Foto galerija:

Merui Audriui Klišoniui – vardiniai marškinėliai
Komandos vadovo Rimo Dužinsko sveikinimai
Algirdas Pečiulis sveikina OLIMPO trenerį Mindaugą Tamušauską