PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sveikata2024 m. Gegužės 13 d. 13:12

Odontologinis draudimas: naujovė, užtikrinanti nepriekaištingą šypseną nemokamai

Šiauliai

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


301004

Sveika ir graži šypsena – ne tik estetikos, bet ir žmogaus gyvenimo kokybės rodiklis. Sveiki dantys leidžia mums tinkamai maitintis, kalbėti, šypsotis ir gyventi be skausmo. Deja, apklausų duomenimis, profilaktiškai burnos sveikatą tikrinasi tik kas ketvirtas Lietuvos gyventojas. Beveik penktadalis pas odontologą apsilanko tik tada, kai nebegali pakelti dantų skausmo. Dažniausiai įvardijamos tokio aplaidumo priežastys: finansų trūkumas ir laiko stoka.

Šiaulių implantologijos klinika“ siūlo unikalią naujovę tokioms problemoms spręsti – tai odontologinio draudimo paslauga. Pagrindinis šio draudimo tikslas yra neleisti sugesti pacientų dantims, o jiems sugedus, sutvarkyti juos nemokamai. Tai yra paslaugų paketas, už kurį kas mėnesį mokama nedidelė įmoka, o klientas gauna nuolatinę dantų priežiūrą.

Projekto vadovė Gintarė Elskytė sako, kad poreikis kurti šią naujovę kilo siekiant kokybiškas odontologines paslaugas padaryti prienamas kuo daugiau žmonių.

Idėja kilo iš poreikio padėti žmonėms ir padaryti jiems odontologijos paslaugas prieinamas, kokybiškas ir aukštesnių standartų. „Šiaulių implantologijos klinika“ yra pirmoji, pradėjusi teikti šią paslaugą. Ne visi turime galimybę atsidėti papildomų lėšų nenumatytiems atvejams. Todėl norime pasirūpinti, kad už mėnesinę įmoką jūs gausite ne tik nepriekaištingą rūpestį ir priežiūrą, bet ir gražią šypseną“, – pasakoja G. Elskytė.

Dauguma mūsų pamiršta ar atidelioja registraciją burnos higienai ar apžiūrai, tad naujoji draudimo paslauga padės spręsti ir šią problemą. Vizitai – iš anksto suplanuoti, todėl procedūros bus atliktos laiku ir kokybiškai. Tai padės užkirsti kelią dantų būklės blogėjimui ir užtikrins ilgalaikius rezultatus.

Odontologinį draudimą įsigyti gali ne tik gyventojai, bet ir verslo įmonės visoje Šiaulių mieste bei rajone. Pirmosioms penkioms įmonėms, apdraudžiančioms savo darbuotojus, net pusę metų nereikės mokėti jokių įmokų.

Šiuo metu klientams siūlomi 2 paslaugų paketai: optimalus ir bazinis. Į juos įeina įvairios paslaugos:

  • Odontologinė patikra 2 kartus per metus

  • Profesionali burnos higiena 2 kartus per metus

  • Klientams, turintiems vaikų vaiko odontologinės sveikatos patikra 1 kartą per metus

  • Karieso gydymas draudimo metu

Visa tai klientas draudimo laikotarpiu gauna nemokamai, o pasirinkus optimalų planą, nemokamas bus ir dantų kanalų gydymas komplikuoto karieso atveju. Šiuo metu abiems paslaugų paketams taikoma itin patraukli nuolaida: pirmus šešis mėnesius klientams siūloma ženkliai mažesnė mėnesio įmoka. Optimalus paketas standartiškai kainuoja 29 eurus per mėnesį, bet pirmus 6 mėnesius paslauga kainuos tik 19,99 euro. Bazinis draudimo paketas standartiškai kainuoja 19 eurų mėnesiui, tačiau pirmą pusmetį paslauga kainuos tik 12,99 euro.

Šiaulių implantologijos klinika“ pirmiausiai kvies norinčius apsidrausti vizitui, kurio metu įvertins kliento dantų būklę ir, pastebėjus problemas, visas jas sutvarkys. Draudimas įsigalios tik visiškai sugydžius pacientą. „Šiaulių implantologijos klinika“ pasirūpins ne tik apdraustųjų klientų dantų būkle bei jų sveikata apžiūros ir gydymo metu klinikose, bet ir nuolat periodiškai rūpinsis jūsų dantų šepetėlių bei pastos keitimu.

Visą informaciją apie odontologinio draudimo paslaugą galima rasti internetiniame puslapyje www.dantudraudimas.lt ir telefono numeriu +37060865557.

Reklama