Aktualu![]() | Gyvenimas![]() | Pramogos![]() | + Projektai![]() | Specialiosios rubrikos![]() |
|
|
Vilnius![]() | Kaunas![]() | Klaipėda![]() | Šiauliai![]() | Panevėžys![]() | Marijampolė![]() | Telšiai![]() | Alytus![]() | Tauragė![]() | Utena![]() |
laura kursentaityteŠaltinis: Etaplius.lt
Kai norisi kitokio, lengvo, paprasto ir greito deserto. Puikus pasirinkimas obuoliai tešloje.
150 ml pieno
1 didelio obuolio
5 šaukštų miltų
2 šaukštų aliejaus
4 šaukšto cukraus
2 kiaušinių
2 šaukštų cinamono.
Iš pieno, miltų, aliejaus, kiaušinių ir 1 šaukšto cukraus pasidarome tešlą. Obuolį supjaustome žiedeliais, išimame viduriuką. Voliojame griežinėlius tešloje ir dedame į gruzdintuvę arba keptuvę su įkaitintu aliejumi. Iškeptus obuolius voliojame mišinyje iš 3 šaukštų cukraus ir 2 šaukštų cinamono.