PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 26 d. 10:13

NVO lyderių akademija

Ignalina

Etaplius.ltŠaltinis: Ignalinos rajono savivaldybė


311444

Nevyriausybinės organizacijos yra kviečiamos dalyvauti programoje „VERTA!” ir pasinaudoti paskutine galimybe prisijungti prie NVO lyderių akademijos, kur 6 mėnesius puikių lektorių pagalba galima gilinti žinias bei stiprinti gebėjimus, reikalingus kiekvienai sėkmingai NVO.

NVO lyderių akademija yra vienintelė ilgalaikė gebėjimų stiprinimo programa Lietuvoje, skirta NVO komandoms ugdytis reikiamas kompetencijas tvariai veiklai. Organizacijos atrankos anketų laukiama iki rugsėjo 10 dienos, o informacinis programos susitikimas vyks nuotoliniu būdu rugpjūčio 29 d. (daugiau informacijos jau netrukus Atviros Lietuvos fondo puslapyje).

NVO lyderių akademija padės:

· sukurti aiškią viziją ir strategiją NVO ateičiai;

· išgryninti vertybes, kuriomis vadovaujasi jūsų NVO;

· išmokti, ką reiškia projektinis mąstymas;

· tobulinti finansinio raštingumo įgūdžius bei užtikrinti NVO stabilumą;

· išmokti, kaip pritraukti lėšų savo projektams ir idėjoms;

· suburti stiprią komandą, savanorius ir užmegzti ryšį su bendruomene;

· efektyviai skleisti jūsų NVO žinią ir pasiekti tikslinę auditoriją.

Kam skirta ši gebėjimų stiprinimo programa? NVO norinčioms tobulėti, kurti tvarią ateitį savo organizacijai bei tapti socialiniais lyderiais savo bendruomenėse. O ypač mažoms, regionuose veikiančioms nevyriausybinėms organizacijoms.

Kaip dalyvauti programoje? Reikia tik užpildyti atrankos anketą bei deklaraciją ir ją atsiųsti iki rugsėjo 10 d. el. paštu projektai@olf.lt.

Informacinis renginys apie kvietimą dalyvauti gebėjimų stiprinimo programoje „NVO lyderių akademija” vyks 2024 m. rugpjūčio 29 d. Kviečiama sekti informaciją Atviros Lietuvos fondo puslapyje.

Daugiau informacijos apie NVO lyderių akademiją galite rasti čia.