PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Birželio 12 d. 09:43

Nuskambėjo Marijampolės sporto centro abiturientų išleistuvės

Marijampolė

Marijampolės savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Marijampolės savivaldybė


304427

32 Marijampolės sporto centro abiturientai baigė savo treniruotes Marijampolės sporto centre. Tai buvo simbolinis jaunuolių pagerbimo renginys, o kartu ir jų atsisveikinimas su treniruotėmis, treneriais bet kitais sportininkais.

Šventiniame renginyje abiturientus sveikino ir padėkas įteikė Marijampolės savivaldybės vicemeras Artūras Visockis, Savivaldybės tarybos narys bei Ūkio ir verslo vystymo komiteto pirmininkas Darius Kemeraitis, Savivaldybės tarybos narys bei Socialinės ir sveikatos apsaugos komiteto pirmininkas Alvydas Kirkliauskas ir Marijampolės sporto centro direktorius Karolis Bauža.

Sveikindamas abiturientus, vicemeras A. Visockis linkėjo profesinės sėkmės: „Linkiu jums ne tik pergalių stadionuose, bet ir sėkmės kiekvienoje gyvenimo srityje, nes sportas moko ne tik laimėti, bet ir nesustoti siekiant savo tikslo. Kiekvienas iš jūsų dar patirsite įvairių pakilimų ir nuopuolių, todėl svarbu į juos žiūrėti taip, kaip žiūrėjote į pergalę ir pralaimėjimą varžybose – su užsidegimu ir kantrybe. Siekite savo tikslų, tapkite savo srities profesionalais, bet nepamirškite ir žmonių, kurie jus ugdė ir skatino, aplankykite savo trenerius, grįžkite į Marijampolę kaip profesionalai, kurie patys ugdytų jaunąją sportininkų kartą“.

Sporto bendruomenę sveikinę Marijampolės savivaldybės tarybos narys, asociacijos „Sporto veteranai“ prezidentas D. Kemeraitis ir Sporto centro direktorius K. Bauža džiaugėsi susirinkusių atletų pasiekimais ir linkėjo sėkmės tolimesniame kelyje.

Treniruotes baigusieji abiturientai atstovavo 9 skirtingoms sporto šakoms, o juos treniravo 15 trenerių.


Foto galerija: