PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Rugpjūčio 14 d. 08:14

Nuskambėjo 6-oji tradicinė senjorų olimpiada Beinaičių parke

Kėdainiai

Etaplius.LTŠaltinis: Kėdainių rajono savivaldybė


313950

Penktadienį nuskambėjo 6-oji Tradicinė senjorų olimpiada Beinaičių parke. Laimėję bendruomenių sveikatos stiprinimo projektą ,,Sveika bendruomenė" ir gavę finansavimą iš Kėdainių rajono savivaldybės, šią vasarą jau turėjome edukacijas, aktyvaus judėjimo ir sveikatinimo užsiėmimus ir tradiciškai pakvietėme bičiulius iš Raseinių, Radviliškio Baisogalos, Šeduvos, Joniškio, Vilkaviškio ir Kėdainių pasitikrinti, kiek mes sveiki, energingi ir galime parungtyniauti turiningoje Senjorų olimpiadoje gražioje parko gamtos aplinkoje, kurią padėjo įrengti ir sutvarkyti Pelėdnagių seniūnas Edvinas Pagirskas su darbščia darbuotojų ir vietos gyventojų pagalba.

Šventėje dalyvavo 7 komandos iš 5 rajonų, iš viso olimpiečių ir sirgalių buvo per 100. Renginį vedė pirmininkė Alma Jociuvienė. Projektą pristatė jo vadovė Rita Lankelienė. Mūs ir mūsų renginį pasveikino seniūnas E. Pagirskas, Kėdainių rajono savivaldybės mero patarėjas Mantas Kučinskas, perdavęs nuoširdẓ̌ius mero Valentino Tamulio sveikinimus, LR Seimo narys Tomas Bičiūnas, rajonų asociacijų pirmininkai, olimpinių komandų vadovai.

Mūsų sporto instruktorė Jolita Gvergždienė visus olimpiečius ir svečius subūrė bendram šokiui ir drauge su mūsų asociacijos teisėjais vedė olimpines rungtis. Įdomi olimpiada! Stiprios komandos! Bet nugalėjo DRAUGYSTĖ! Diplomai ir prizai įteikti visoms komandoms. O pietų mūsų gausų būrį pakvietė Kėdainių Šaulių P. Lukšio kuopa, vadovaujama puikaus vado Arvydo Ašmonto. Ačiū, gerbiami šauliai. Ačiū, bičiuliai! Beinaičių bendruomenės pirmininkei Ilonai Mickevičienei dėkingi už galimybę pasinaudoti bendruomenės patalpomis organizacinėms reikmėms. Po apdovanojimų koncertavo asociacijų meno kolektyvai ir linksmai skambėjo senjorų diskoteka. Ačiū tariame visiems dalyviams. Vykdydami aktyvaus judėjimo renginius remiamės savo patirtimi, kitų rajonų patirtimis, projektų dalyvių idėjomis, siūlymais, pageidavimais. Kasmet atsinaujiname veiklomis, ẓ̌iniomis, patirtimis. Senjorai, dalyvaudami programų veiklose, tampa ir aktyvesni, ir sveikesni.

Akivaizdu, kad drauge esame Sveika bendruomenė!

Informaciją parengė Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos Kėdainių rajono skyriaus pirmininkė Alma Jociuvienė