PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Alfa2024 m. Liepos 28 d. 18:16

Numerologija: ką apie šeimininkus atskleidžia jų buto numeris

Lietuva

Numerologija / Pixabay

Gražina VasiliauskienėŠaltinis: ALFA.LT


311190

Numerologijos ekspertai laikosi nuomonės, kad buto numeris gali turėti įtakos jo gyventojų laimei ir gerovei. Svarbu, kad skaičiaus reikšmė sutaptų su šeimininkų troškimais, temperamentu ir net profesija.

Norėdami apskaičiuoti teisingą daugiaženklio buto numerio skaičių, sudėkite visus skaitmenis, kol gausite vienaženklį skaičių nuo 1 iki 9. Pavyzdžiui, jei buto numeris yra 163, sudėkite 1+6+3 = 10. Taip pat sudėkite dviženklį skaičių 1+0 = 1.

Ką reiškia buto numeris pagal numerologiją?

1 – Saulė

Toks būstas puikiai tiks žmonėms, kurių profesija susijusi su kūryba. Menininkai, žurnalistai, rašytojai, aktoriai, muzikantai jausis jame patogiai ir jaukiai. Saulės energija yra kūrybinga, todėl Mūza dažnai aplankys juos. Norintiems sustiprinti teigiamas vibracijas ir pritraukti sėkmę interjerą reikia papildyti raudonos, geltonos, auksinės ir oranžinės spalvos detalėmis. Tokiame būste turėtų būti daug šviesos.

2 – Mėnulis

Tokių namų energija idealiai tinka žmonėms, dirbantiems su vaikais: darželių auklėtojams, mokytojams, mažylių auklėms, taip pat tiems, kurie kuria kulinarinius šedevrus: virėjams, konditeriams ir visiems, kurių darbas susijęs su maistu. Kad sustiprintumėte teigiamą gyvenamosios vietos poveikį, bute būtina pakabinti veidrodį ir, jei įmanoma, ne vieną.

3 – Marsas

Karingiausios planetos globoje aktyviems ir dinamiškiems žmonėms bus tikrai patogu. Gerai jausis ir tie, kurie negali nusėdėti vienoje vietoje ir nuolat ieško naujų pojūčių. Raudonos spalvos dekoro elementai – puikus sprendimas, padėsiantis pritraukti sėkmę.

4 – Merkurijus

Šis butas yra tinkamiausia vieta draugiškiems žmonėms. Draugiški ir bendraujantys, visada pozityvūs, sąžiningi ir visiškai negali pakęsti vienatvės. Pagrindinės dekoro spalvos – mėlyna, pilka ir geltoni atspalviai.

5 – Jupiteris

Tokiame bute kuo patogiau jausis su mokslu ir politika susiję žmonės. Penkto numerio bute įsikūrę žmonės neįsivaizduoja savo gyvenimo be įdomios knygos. Jų namuose paprastai būna nedidelė biblioteka. Sėkmę nešianti interjero spalva bus violetinė. Teigiamą Jupiterio energiją sustiprins bronzos spalvos objektai.

6 – Venera

Šeštojo buto savininkus galima apibūdinti kaip simpatiškus, malonius ir draugiškus žmones. Jie yra iš tų kaimynų, kurie visada yra pasiruošę padėti. Jie yra spontaniški, nebijo permainų, greitai suranda išeitį iš keblios situacijos. Šie žmonės labai mėgsta priimti svečius, labai dažnai savo namuose turi augintinį.

7 – Saturnas

Saturno planetos energija yra sunkoka. Tokiame bute dažniausiai gyvena žmonės, patyrę nemažai išbandymų ir įveikę daugybę sunkumų. Jie niekina žmonių ribotumą ir silpnavalškumą. Tokiuose namuose bus patogu tiems, kurie užsiima joga ir dvasinėmis praktikomis.

8 – Uranas

Aštuntu numeriu paženklintas būstas pripildys šeimininkus galingos gyvybinės energijos. Savo pozityvia nuostata ir optimizmu jie įkvėps kitus. Toks butas tinka turintiems ekstrasensinių gebėjimų ir aiškiaregystės dovaną. Dekoro elementai turėtų aiškiai atspindėti vidinį šeimininkų pasaulį.

9 – Neptūnas

Devintu numeriu pažymėtas butas netinka silpnos dvasios žmonėms. Ne kiekvienas gali atlaikyti tokią galingą energiją, todėl tokiuose butuose geriausiai jaučiasi jūreiviai, ekstrasensai, dėstytojaii ir kunigai.