Nors dietų nesilaiko, kai kurių patiekalų Ingrida iš „69 danguje“ vengia jau 15 metų: „Neleidžiu sau apie tai net pagalvoti“

BeFunky-collage - 2024-03-15T132447.434
Lietuva
@TV3
Etaplius.lt Etaplius žurnalistas
Šaltinis:  Pranešimas spaudai

Visiems puikiai žinoma moteris, mama ir populiarios merginų grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė jau daugelį metų stebina puikia, tarsi laiką sustabdžiusia išvaizda. Tiesa, ne paslaptis, kad Ingrida atidžiai savimi rūpinasi, o įvairiausiais sveikos gyvensenos patarimais dalijasi ir su savo gerbėjais. Apie visa tai ji papasakos ir šį šeštadienį, TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“.

Kaip įprasta, Ingrida laidos vedėjai atskleis savo mėgstamiausių ingredientų trejetuką, iš kurių Ilona Juciūtė sugalvos patiekalą ir pagamins jį kartu su savo viešnia. Tiesa, laidos vedėja neslėps – iššūkis šįkart teko labai sunkus!

Ir viskas dėl to, jog mėgstamiausi Ingridos ingredientai – avokadas, tunas ir... bananai!

„Šie trys produktai yra tiesiog tobuli, nes su jais gali išgyventi visą dieną. Dienos racionas tikrai bus puikus, nes gausi ir sveikų baltymų, ir ląstelienos, ir energijos“, – kalbės laidos viešnia.

Priėmusi iššūkį pagaminti patiekalą, kuriame būtų panaudoti visi šie produktai, Ilona Ingridai pasiūlys paruošti itin lengvą, bet labai skanų užkandį – brusketas su avokadu ir tunu. Kaip laidos vedėjai pavyks šiuos tris ingredientus sujungti į vieną? Tą sužinosite šeštadienį.

Ingrida – tikrai ne pirma laidos pašnekovė, kuri taip dievina tuną ir avokadą. O kuo žinomą moterį sužavėjo bananai, ir kokius patiekalus su jais ji mėgsta gaminti?

Anot dainininkės, šis vaisius – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori turėti puikią dienos pradžią.

„Bananai turi ne tik daug kalio, bet ir suteikia nemažai energijos. Bananai yra tobulas pasirinkimas pradėti dieną, tačiau vakare jų valgyti nerekomenduočiau. Kalbant apie mano pusryčius, esu mėgėja pavalgyti saldžiai ir skaniai. Rytais sau gali leisti valgyti viską, nes dienos eigoje viskas yra išdeginama. Todėl pusryčiams dažnai renkuosi blynelius, grikių ar avižinių dribsnių košes. Pietums mėgstu valgyti avokadą, nes tai yra puikus užkandis, savyje turintis labai daug gerų mineralų ir riebalų, kurie padeda skaidyti ir bloguosius riebalus“, – savo mitybos įpročiais dalinsis I. Martinkėnaitė.

Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad Ingridos mityba yra nepriekaištinga ir visuomet sveika, moteris laidoje pasakos, kad jai, kaip ir kiekvienam iš mūsų, pasitaiko visko. Nedidelių nuodėmių lėkštėje – taip pat. Visgi, egzistuoja vienas būdas, kuris žinomai moteriai padeda susilaikyti nuo nereikalingų kalorijų.

„Kartais tikrai leidžiu sau pasmaguriauti. Tik, jei noriu suvalgyti kažko skaniau ir daugiau, aš tai darau pasirinkdama sveikesnius variantus. Pavyzdžiui, jei noriu saldumynų, renkuosi ne saldainius, o sveikus sausainiukus su riešutais. O kalbant apie riebesnius patiekalus, dar visai neseniai sesuo man atsiuntė nuotrauką, kurioje buvo bulviniai blynai. Tuomet suvokiau, kad tokių blynų turbūt nevalgiau jau 10-15 metų, nes tiesiog neleidžiu sau apie juos net pagalvoti“, – juoksis garsi moteris.

O jau kitą mėnesį Ingridos laukia ypatingas įvykis – koncertas Kaune, „Žalgirio“ arenoje. Anot Ingridos, tai – didžiausias grupės „69 danguje“ koncertas karjeroje!

„Mūsų grupės sėkmės paslaptis – darbas. Niekada nenorėjome ir nesistengėme būti žvaigždės – mes tai darėme iš idėjos. Todėl neturėjome laiko susirgti ir žvaigždžių liga. Su merginomis labai laukiame šio koncerto, kuris įvyks jau balandžio 27 dieną. Visus labai kviečiame į didžiausią mūsų karjeros koncertą, kuriame skambės geriausios mūsų dainos“, – kalbės I. Martinkėnaitė.

O kol Ilona ir Ingrida šnekučiuosis bei gamins brusketas, kepsninių virtuozas Robertas Svetlauskas paruoš taip pat skanų užkandį, kuriam neatsispirs niekas. Šį kartą žiūrovams jis parodys, kaip pasigaminti gardžius gruzdintus kalmarus su majoneziniu padažu!

Negirdėtos ir įtraukiančios istorijos, atviri pokalbiai apie maistą ir kulinarines patirtis bei daug gardžių receptų – šeštadieniais, „Virtuvės istorijose“, 10 val. per TV3.