PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kultūra2024 m. Gegužės 17 d. 11:19

Nemenčinės neįgaliųjų dienos centras minėjo gyvavimo dvidešimtmetį

Vilnius

VRSA nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Vilniaus raj. savivaldybės inf.


301534

Gegužės 15 d. Nemenčinės kultūros centre įvyko Nemenčinės neįgaliųjų dienos užimtumo centro 20-mečio veiklos šventė. Jubiliejinis, Tarptautinės šeimos dienos metu vykęs renginys prasidėjo nuo bendrų Šv. Mišių Nemenčinės Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčioje.

„Jau 20 metų kilnios veiklos kitų labui – ir tūkstančio „ačiū“ neužteks. Kiekvieną dieną Centro darbuotojai įdeda milžiniškas pastangas, rūpestį ir meilę, todėl belieka tik dėkoti, kad jie pasirinko būtent šį gyvenimo kelią ir šiandien čia kartu susirinkę galime pasidžiaugti Centro veikla, iškovotomis pergalėmis ir begaline patirtimi“, – kalbėjo Vilniaus rajono savivaldybės vicemerė Edita Tamošiūnaitė.

„Mūsų įstaigoje lankosi asmenys su įvairiomis negaliomis: fizinėmis, intelekto, psichikos. Čia dirbdama pamačiau, kad jie labai daug sugeba, labai daug nori – nori būti veiklūs, aktyvūs bendruomeniniame gyvenime – viena iš mūsų užduočių yra jiems padėti tai pasiekti“, – apie Centro veiklą kalbėjo direktorė Jadvyga Ingelevič.

„Jūsų darbo dėka žmonės su negalia gali save realizuoti, siekti užsibrėžtų tikslų. Centro darbuotojų atsidavimas, jūsų profesionalumas ir nuoširdus rūpestis nusipelno didžiausios pagarbos. Ačiū už visas pastangas ir už tai, kad kuriate jaukią ir šiltą aplinką Centro lankytojams“, – Vilniaus rajono savivaldybės mero Roberto Duchnevičiaus linkėjimus perdavė mero patarėjas Ruslan Adaškevič.

Jubiliejinės šventės metu Centro darbuotojams už jų darbą, rūpestį ir pasišventimą buvo įteiktos mero padėkos.

Renginyje taip pat dalyvavo ir dar daug sėkmingų gyvavimo metų linkėjo Europos Parlamento narys Waldemar Tomaszewski, Seimo narė Rita Tamašunienė, Vilniaus rajono savivaldybės Tarybos narė Janina Šokaitienė, Socialinių reikalų skyriaus vedėja Irena Ingelevič su darbuotojomis, Nemenčinės seniūnas Artur Komarovski, Paberžės socialinės globos namų direktorė Rasa Tamošiūnienė, Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centro direktorė Leokadija Pavtel ir Vilniaus rajono socialinių paslaugų centro direktorė Beata Bartkienė ir kiti.