PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Gegužės 29 d. 08:22

Nemenčinės kultūros centre pirmą kartą organizuotas „Protų mūšis“

Vilnius

Etaplius.ltŠaltinis: Vilniaus rajono savivaldybės inf.


302704

Nemenčinės kultūros centre pirmą kartą organizuotas intelektualus žaidimas „Protų mūšis“. Siekiant sustiprinti konkurenciją ir suteikti komandoms daugiau galimybių laimėti, organizatoriai žaidimą suskirstė į keturis sezonus – pavasario, vasaros, rudens ir žiemos. Žaidimo nugalėtojas paaiškės po ketvirtojo sezono susumavus per metus surinktus taškus.

Pirmame „Protų mūšyje“ dalyvavo šešios skirtingos pagal amžių ir pomėgius komandos: abiejų Nemenčinės miesto gimnazijų mokiniai, sporto mėgėjai, įvairių Nemenčinėje veikiančių organizacijų atstovai ir senjorai.

„Protų mūšis“ – tai komandinis žaidimas, kurio metu svarbios ne tik žinios, bet ir dėmesys bei refleksai. Dalyviai turėjo galimybę sužinoti daug įdomių faktų ir laimėti patrauklių prizų. Pavasario sezono nugalėtojais tapo komanda „Ararat“, kuri buvo apdovanota hamakais.

Nemenčinės kultūros centre tai naujo pobūdžio renginys, kuris sėkmingai įvyko ir sulaukė didelio susidomėjimo. Renginį vedė ir klausimus ruošė profesionalus vedėjas Andrius Pieslikas.


Foto galerija: