Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Irma GudŠaltinis: Etaplius.lt
Išbandėme naują grilio patiekalą ir nekantraujame pasidalinti, nes šis mėsos kepimo būdas išties nuostabus.
Gaminome nerealaus skonio išpjovą kiek kitaip nei visada. Ėmėme 2 gabalus mėsos po 500 gramų.
Marinatui:
Rūkytos paprikos miltelių
Majonezo
Geltonos, oranžinės ir raudonos paprikos
Svogūno
Papriką supjaustome nemažais gabalais, svogūnus žiedeliais. Svogūnus, papriką, prieskonius ir majonezą išmaišome, pilam ant mėsos ir įtrinam. Laikom per naktį.
Mėsą vyras movė ant iešmų, kiekvieną gabalą ant skirtingo. Užkepam ant laužo apie 5 minutes ir vyniojam į foliją kartu su svogūnais ir paprikom.
Taip kepam apie 30 minučių. Tada išimame iš folijos. Daržovės jau paruoštos, o mėsą dar apie 10 minučių pagruzdinam šašlykinėje.
Papjaustę mėsytę padruskinam.
img-20200503-175209.jpg
img-20200503-175121.jpg