PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Gegužės 21 d. 17:28

Monikos Ra ir Eriko Rachinšteino skyrybų byla jau teisme

Vilnius

Stop kadras

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


301911

Instagramo guru vadinamos Monikos Ra ir vyro Eriko Rachinšteino skyrybų byla pasiekė teismą.

Skelbiama, kad sutuoktiniai skiriasi bendru sutarimu. Tiesa, dar pernai įvairiuose interviu Monika pati pripažino inicijavusi skyrybų procesą.

Portalas Tv3.lt skelbia, kad poros byla bus nagrinėjama jau rytoj Vilniaus apylinkės teisme.

Stuoktiniai pasukti skirtingais keliais nutarė po 8 santuokos metų. Tiesa, bendras gyvenimas nebuvo rožėmis klotas. Moteris vienoje televizijos laidoje yra pasakojusi, kad skyrybos nėra lengvos ir trunka jau porą metų. Monika prieš aštuonerius metus ištekėjo už skandalingai dėl finansinių aferų pagarsėjusio verslininko Sergejaus Rachinšteino sūnaus Eriko. Ji tikina, kad niekuomet nemėgo turtuolių atžalų, mat jie, anot Monikos, dažnai būna arogantiški. Tačiau kai po mėnesio nuo draugystės pradžios ji pastojo, nebebuvo kur dingti. „Niekuomet nekreipiau dėmesio į jų giminės kriminalinį šleifą, nes mano vyras tame nedalyvavo, o vaikai juk neatsako už tėvų veiksmus“, – pasakojo Monika Sesickaitė-Rachinštein.

Monika tuomet laidoje sakė, kad ištekėjusi galėjo mėgautis prabangiu gyvenimu: kelionėmis po visą pasaulį, vardiniais drabužiais, sportiniais automobiliais – to pavydėtų dažna moteris, bet Monikai tai netiko. Vyras jai būtų suteikęs ir galimybę nedirbti, tik auginti vaikus ir mėgautis aprūpintu gyvenimu. „Man svarbiausiai yra laisvė. Man buvo kančia idealios šeimos vaidyba, aš norėjau daugiau. Vyrui idealiausia būtų buvę, jei aš būčiau nedirbus, auginus vaikus, važiavus su juo į ofisą ar kasdien laukusi namie su vakariene. Be to, jis yra be proto pavydus. Aš net negalėdavau lankytis pas vyrus gydytojus, nes iškart kildavo pavydo scenos“, – atviravo Monika.