PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 25 d. 11:35

Molėtuose baigtas pirmasis individualių namų kvartalas

Molėtai

Unsplash.com nuotr.

Pranešimas spaudaiŠaltinis: Pranešimas spaudai


311257

Molėtų mieste, vos keli šimtai metrų nuo centro, šalia daugiafunkcinio sporto komplekso baigtas statyti dešimties individualių namų kvartalas. Projekto darbai baigti, namai priduoti 100% baigtumu. Projekto pabaiga sutapo su informacija apie šalia esančios automobilių sporto aikštelės uždarymą nuo 2025 metų.

Namus, kiek mažiau nei metus užtrukusi, pastatė nekilnojamojo turto vystymo bendrovė “Molėtų Namai“. Generalinis projekto rangovas, ilgametę patirtį generalinėje rangoje turinti įmonė “Hiltus“.

Visi namai yra individualūs, kiekvienas turi medines terasas, savo žemės sklypą, kuris aptvertas tvora, jame pasėta veja, išklotos trinkelės. Namų apdailai naudotas skalūnas ir deginta mediena. Viduje sumontuoti individualūs oras-oras šilumos siurbliai, įrengtas grindinis šildymas.

Molėtus pasirinkome neatsitiktinai. Keturiasdešimties minučių nuo Vilniaus atstumu siūlome namą už buto, sename blokiniame name Vilniuje, kainą. Du arba trys miegamieji, pakankamai erdvios svetainės, žemės sklypas yra tai, kodėl žmonės šiuos namus žiūri ne tik poilsiui, bet ir nuolatiniam gyvenimui. Vasarą aktyvumo tikrai nemažai, dalis namų jau rezervuota, pasirašomos ir pirmosios notarinės sutartys“, - kalba projekto vystytojas Edvard Sokolovskij.