PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 14 d. 11:39

Meras susitiko su naujuoju Respublikinės Panevėžio ligoninės vadovu

Panevėžys

Etaplius.LTŠaltinis: Panevėžio miesto savivaldybė


314011

Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas susitiko su naujuoju Respublikinės Panevėžio ligoninės direktoriumi Mindaugu Vaitkumi. Su gydymo įstaigos vadovu meras aptarė glaudesnio Savivaldybės ir Respublikinės ligoninės bendradarbiavimo galimybes, kalbėjosi apie jaunų specialistų pritraukimą į Panevėžį, ligoninės infrastruktūros modernizavimo planus.

„Manau, kad Panevėžį aplankė sėkmė – ligoninei vadovaus žmogus, kuriuo didžiulį pasitikėjimą išreiškė medikų bendruomenė. Visi gyvename ir dirbame viename mieste, tad esame glaudžiai susiję. Džiaugiuosi Jūsų noru bendrauti ir bendradarbiauti su Savivaldybe. Linkiu sėkmės įgyvendinant užsibrėžtus tikslus, įveikiant iššūkius ir konstruktyvių bei teigiamų pokyčių ligoninės veikloje“, – sakė Panevėžio miesto meras R. Račkauskas.

44 metų pulmonologas Mindaugas Vaitkus daugiau kaip šešerius metus dirbo Panevėžio ligoninės direktoriaus pavaduotoju medicinai. Iš Naujosios Akmenės kilęs gydytojas dirbti į Panevėžį atvyko iš Kauno. Atradęs Panevėžį, kaip šeimai patrauklų galimybių miestą, netrukus medikas čia persikėlė gyventi su šeima.

Naujasis ligoninės vadovas vienai iš didžiausių gydymo įstaigų šiaurės rytų Lietuvoje vadovauti paskirtas penkerių metų kadencijai.